Sparle si soparle

duminică, 17 aprilie 2011

Sparle si soparle

• Corespondentul Agerpres în judeţul Vâlcea s-a transformat în trompeta primarului Romeo Rădulescu. Zi de zi, omul agenţiei naţionale de presă realizează adevărate ode la adresa edilului, care sunt dupa aceea preluate de presa locală. Ni-l şi imaginăm pe corespondentul Agerpres cum stă la dreapta lui Romeo Rădulescu, asemenea unui scrib antic, şi scrie la dictare tot felul de articole prin care scoate în evidenţă „faptele de vitejie" ale măreţului faraon portocaliu. Amice, există o explicaţie? Normal!

• Preşedintele PNL Vâlcea, „filosoful de Perişani", Cristian Buican, vrea să ne ia caii de la bicicletă. „Gigoloul" acesta galben-vărzui se laudă în stânga şi-n dreapta că ne-a dat în judecată şi că ne va „face şi ne va drege". Ne dârdâie de-acum şi iţarii! Vax albina, crema puca! Buican încearcă de fapt să ne pună pumnul în gură, să ne îngrădească dreptul la liberă exprimare şi să forţeze înregimentarea noastră în rândul presei aservite galbene până-n măduva oaselor. Uite că nu dorim să-l tămâiem pupincuristic, ne păstrăm intactă coloană vertebrală, şi vom continua să scriem adevăruri deranjante despre el şi gaşca lui de „derbedei politici".

Cristi, ai rămas fără bani pentru escapadele bucureştene sau nu ai lovele pentru acţiunea „spălarea creierelor" de la Nisipurile de Aur din Bulgaria? Zi măi băiatule, că facem o chetă în redacţie şi te-ajutăm! Ce mama naibii! Şi-acum, pune-l la muncă pe Stănculescu... Şi-apropo ştii ce vroiam să-ţi spunem „face to face"? Că nu vei ajunge niciodată preşedinte la Consiliul Judeţean Vâlcea! „Aşteaptă-te la ce te aştepţi mai puţin!" - vorba lui Radu Tăcutu.

• Constantin Roibu, managerul general de la Oltchim, a mai băgat o dată mâna până la umăr în bugetul firav al combinatului pentru a-i vira o sumă frumuşică cu multe zerouri în coadă în contul „motanului" securist Felix. Săptămâna trecută, Roibu le-a acordat celor de la „Financiarul" un interviu lacrimogen, lung cât o zi de post. Şi bineînţeles că Dan Voiculescu, patronul respectivei reviste nu face acte de caritate....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe