S-a inaugurat Centrul Comercial “Antares

duminică, 17 aprilie 2011

• Peste 2.500 de vâlceni au ţinut să fie prezenţi la eveniment

S-a inaugurat Centrul Comercial „Antares" de lângă Autogara 1 Mai

Vineri, 15 aprilie 2011, Grupul Antares din Vâlcea a organizat o festivitate grandioasă de inaugurare a Centrului Comercial din zona 1 Mai din Râmnicu Vâlcea (lângă autogară), o investiţie care s-a ridicat, potrivit părerii unor specialişti la suma de circa 500.000 de euro. Centrul comercial a fost construit în mai puţin de patru luni pe terenul de circa 1.500 mp al fostei parcări de autobuze şi microbuze care aparţine societăţii Antares Transport SA Râmnicu Vâlcea.

La evenimentul organizat chiar lângă Autogara „1 Mai" au fost prezenţi preşedintele Antares Grup şi, totodată, acţionarul majoritar de la Antares Transport, Dumitru Becşenescu, primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu, dar şi senatorul PDL Dorel Jurcan.

Preşedintele Antares Grup, Dumitru Becşenescu, a spus: „În acest centru comercial o să găsiţi o mare diversitate de magazine destinate publicului larg şi pentru toate buzunarele. Centrul Comercial 1 Mai se vrea a fi un loc unde să venim cu plăcere şi să ne dorim de fiecare dată să revenim. Ne-am propus prin acest proiect să obţinem un concept integrat de servicii venind în întâmpinarea clienţilor noştri, într-un proces amplu de modernizare a zonei, şi care va avea ca finalitate confortul unei autogări europene, proces ce va continua, din respect pentru milioanele de călători care ne trec pragul.

Vreau să mulţumesc Municipalităţii şi domnului primar pentru sprijinul real pe care ni l-au dat în realizarea acestui proiect. Vreau să le mulţumesc clienţilor şi partenerilor nostri, celor care cred în noi şi în Centrul Comercial 1 Mai şi să-i asigur de toată prietenia mea".
În cuvântul de la tribună, toate oficialităţile locale au salutat investiţia realizată de Grupul Antares, urându-i lui Dumitru Becşenescu succes în noua afacere.

După aceste momente protocolare, cei peste 2.500 de spectatori s-au bucurat pe ritmurile cunoscuţilor cântăreţi Pepe şi Connect-R, iar seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe