Lucrările la Biserica din Colonia Nuci vor continua

miercuri, 6 aprilie 2011

• În urma sprijinului acordat de deputatul Samoil Vîlcu,

Lucrările la Biserica din Colonia Nuci vor continua

Ca urmare a sprijinului acordat de deputatul PDL Samoil Vîlcu, lucrările la Biserica cu hramul Sfinţilor Arhangheli „Mihail şi Gavril” din Colonia Nuci vor continua în perioada următoare.

„Mă bucur că am putut să ajut, convingând autorităţile centrale de necesitatea alocării unor fonduri pentru această lucrare, fiind vorba de 50 de mii de lei. Biserica din Colonia Nuci trebuie finalizată, fiind singura din zonă, iar până acum credincioşii erau obligaţi să parcurgă cel puţin 4 km până la cel mai apropiat lăcaş de cult. Lucrările la biserica cu hramul Sfinţilor Arhangheli „Mihail şi Gavril” au început în anul 2008, investiţia a ajuns acum aproape la jumătate, iar cu fondurile bugetare alocate la începutul acestei luni va fi posibil ca lucrările să avanseze.

Este adevărat, ar fi necesar ca până la iarnă să fie realizată cupola bisericii, astfel încât să fie păstrată construcţia în bune condiţii. Pe această cale adresez şi eu municipalităţii rugămintea de a sprijinii financiar continuarea lucrărilor la Biserica Sfinţii „Mihail şi Gavril” din Colonia Nuci.

Am promis că mă voi zbate pentru Colegiul nr. 2 Râmnicu Vâlcea, unde am fost ales deputat şi aceasta este încă o dovadă că îmi pasă de oamenii care m-au trimis în Parlament”, a declarat parlamentarul democrat-liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe