|marți, octombrie 19, 2021
  • Follow Us!

Galerie comercială de 7 milioane de euro deschisă la Vâlcea 

Galerie comercială de 7 milioane de euro deschisă la Vâlcea

Firma de dezvoltare imobiliară Oasis Development, controlată de oamenii de afaceri sibieni Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner, a finalizat, alături de compania austriacă Real4You, o investiţie de 7 mil. euro într-o galerie comercială din Râmnicu Vâlcea, cu o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi. `

Galeria este situată în incinta magazinului Kaufland din oraş şi este închiriată către retaileri precum Altex, Deichmann, Takko, DM Drogerie Markt şi Carmolimp.

Acesta este cel de-al treilea centru comercial sub brandul Family Center finalizat de către Oasis după proiectele din Botoşani şi Giurgiu. Compania a mai realizat pe piaţa locală şi galerii comerciale sub conceptul Prima Shops în oraşele Reghin, Tecuci şi Făgăraş, precum şi mai mult de 50 de magazine pentru reţelele Plus şi Kaufland.

În Vâlcea, principalul competitor pentru Family Center este mallul River Plaza, cu o suprafaţă închiriabilă de peste 12.000 de metri pătraţi, pe care compania portugheză Sonae Sierra a plătit 42 mil. euro în urmă cu patru ani.

Oraşul, cu circa 100.000 de locuitori, este vizat şi de către compania belgiană BelRom, care intenţionează să dezvolte aici un parc comercial de mari dimensiuni, dar în momentul de faţă proiectul este în stand-by.

Leave a Response