Emil Boc a fost huiduit la Râmnicu-Vâlcea

miercuri, 27 aprilie 2011

Emil Boc a fost huiduit la Râmnicu-Vâlcea

Boc a încercat să stea de vorbă cu oamenii care îl huiduiau
Emil Boc a fost huiduit, miercuri după-amiază, de zeci de persoane, la Râmnicu Vâlcea. Premierul urma să intre în sala cinematografului din oraş, acolo unde se desfăşura şedinţa pentru susţinerea sa în lupta pentru şefia PDL, informează realitatea.net.

Deşi SPP-iştii au făcut imediat zid în jurul său, Boc a intrat în mijlocul oamenilor şi a încercat să afle ce-i nemulţumea.

Întregul incident nu a durat mai mult de câteva minute.

Boc s-a dus chiar în mijlocul mulţimii, însoţit de SPP, l-a prins de mână pe unul dintre protestatari şi l-a întrebat dacă munceşte, transmite Mediafax.

Bărbatul i-a reproşat premierului măsurile de austeritate luate de Guvern, strigând apoi: "Ruşine! Ruşine!". "Aţi tăiat pensii, aţi tăiat salarii! Ăsta e program de guvernare? Sunteţi de ruşine! Ruşine!".

Premierul a insistat, întrebându-l din nou pe bărbatul respcetiv dacă munceşte, iar acesta i-a replicat dur: "Da, muncesc, sunt profesor!"

Nu după mult timp, Boc a ieşit din mulţime însoţit de SPP şi a intrat la cinematograful "Ostroveni", acolo unde avea loc întâlnirea membrilor Colegiului Director al PDL Vâlcea.

Prim-ministrul dorea să-i convingă pe pedelişti să îi acorde votul la alegerile din cadrul partidului, de luna viitoare. Înainte de această întâlnire, premierul Boc semnase două proiecte de investiţii în judeţ.

http://www.ziuadecj.ro/politica/emil-boc-a-fost-huiduit-astazi-la-ramnicu-valcea-video--65439.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe