Echipa de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, tot mai aproape de Liga a III-a

miercuri, 6 aprilie 2011

Echipa de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, tot mai aproape de Liga a III-a

• formaţia din Zăvoi a pierdut pe propriul teren cu Dacia Mioveni şi este pe locul 12, la numai patru puncte distanţă de retrogradare

CS Municipal nu reuşeşte să depăşească seria neagră a meciurilor din acest retur de campionat. După ce au pierdut pe terenul ultimei clasate, elevii lui Laurenţiu Tudor au întâlnit pe propriul teren pe Dacia Mioveni, una din pretendentele la promovarea în Liga I. Mewciul a început prost pentru municipali care au fost conduşi încă din minutul 10, atunci când Claudiu Ionescu a marcat pentru 0-1 cu un şut plasat, din interiorul careului lui Robert Tufişi. CSM a terminat în genunchi, a mai încasat încă un gol, de la Coşlereanu iar căpitanul Mitu a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene. Finalmente a fost 0-2 şi echipa din Zăvoi a ajuns pe locul 12 al clasamentului, la numai patru puncte distsnţă de retrogradarea în eşalonul al treilea. Partea proastă este că pentru olteni urmează două deplasări extrem de dificile, la Oradea şi Iaşi, apoi o etapă în care vor sta. În cazul în care CSM nu câştigă măcar trei puncte în următoarele trei, echipa vâlceană etape poate fi ajunsă cu uşurinţă de Unirea Alba Iulia şi ACU Arad şi trimisă pe ultimul loc al clasamentului.

„Nu-şi bat joc de mine, îşi bat joc de ei"

Finanţatorul echipei din Zăvoi, Cătălin Rufă, a urmărit partida de la tribuna oficială şi s-a declarat nemulţumit de atitudinea fotbaliştilor antrenaţi de Tudor: "Poate au impresia că mă păcălesc pe mine, se înşeală. Îşi bat joc de ei pentru că urmează un nou sezon în care ei pot fi uşor înlocuiţi. Deja am vorbit cu trei fotbalişti cu nume care vor veni la CSM din vară. Echipa nu joacă nimic, din păcate.". De partea cealaltă, managerul tehnic, Laurenţiu Tudor spune că va miza pe mai mulţi juniori în rundele viitoare: "Atacurile noastre au fost răzleţe, nu am pus nicio presiune pe adversar, deşi toată săptămâna asta am făcut la antrenamente. Toată echipa, în frunte cu mine am fost foarte slabi, dar eu sunt cel mai slab, după aceea, ei. Se întâmplă ceva cu jucătorii noştri, trebuie să-i scoatem din această pasă proastă, pentru că intrăm în zona retrogradării. Jucătorii se culcă pe o ureche, nu-şi fac datoria faţă de club, care îi plăteşte la zi, iar ei nu dau totul. Voi miza mai mult pe juniori, că doresc, trag cu sufletul, vor să joace. Nu care se mulţumesc cu salariul, se antrenează, dorm, mânâncă şi pe teren sunt varză. Jucătorii noştri mai în vârstă se cred din rasa ariană, vom renunţa la câţiva dintre ei, dar nu dau acum nume".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe