Două surori din Vâlcea s-au pozat nud pentru... fotbaliştii olteni

duminică, 10 aprilie 2011

Două surori din Vâlcea s-au pozat nud pentru... fotbaliştii olteni

Două surori din Râmnicu Vâlcea, Romina şi Eleva Suvar au apărut îmbrăcate sumar sau, în unele ipostaze chiar nud într-un pictorial realizat de site-ul bucatarescu.ro, scopul acestuia fiind, se pare acela de a-i impresiona pe ... fotbaliştii olteni, dar şi pe creatorii de modă. Romina Suvar este o fostă sportivă, dotată cu un sex appeal, în vârstă de 23 de ani, născută la Râmnicu Vâlcea. Ea a jucat handbal la echipa de junioare Oltchim, trecând şi pe la gimnastica ritmică şi atletism. Ca sportivă, o admiră, deloc întâmplător, pe cea mai bună handbalistă a lumii - Cristina Neagu.

Actualmente, Romina este fizio- şi kinetoterapeut. Bruneta cu ochi căprui are 1,65 metri înălţime şi 49 de kilograme, dimensiunile ei fiind 90 cm (bust - sâni naturali!) - 61 cm (talie) - 89 cm (şolduri). Consideră că, dincolo de orice speclaţii de presă, Bianca Drăguşanu este un exemplu pentru fetele care vor să reuşească în viaţă şi în carieră. Dintre vedetele internaţionale, îi admiră pe Keanu Reeves, Cameron Diaz şi, mai ales, Nicole Scherzinger de la Pussy Cat Dolls. Nu ştie să gătească, dar iubeşte florile (mai ales zambilele şi lalelele), pe care le cultivă în gradina casei părinteşti. Actualmente, are o relaţie cu un talentat fotbalist de la echipa Pandurii Târgu Jiu, fundaşul lateral Constantin Grecu. Deşi a fost cerută deja de nevastă, nu se grăbeşte să oficializeze relaţia. Sora ei, Elena Suvar are 24 de ani, este sora mai mare şi blondă a Rominei. Masterandă în turism, deşi nu a făcut sport ca sora ei, o admiră enorm pe Nadia Comăneci.

Dintre vedetele străine îi plac Paul Walker, Jessica Alba, Beyonce şi Rihanna. Are 1,64 metri înălţime, 48 de kilograme greutate, ochii albastru deschis bătând în verde, sânii naturali şi dimensiunile 89 cm (bust) - 60 cm (talie) - 88 cm (şolduri). Spre deosebire de sora ei, găteşte încă de la vârsta de 15 ani, când părinţii fiind plecaţi, a gătit o omletă uriaşă, pentru care a spart toate ouăle din casă. Azi face salate fanteziste, pui şi peşte în toate felurile, singurul domeniu culinar în care nu se aventurează fiind cel al ciorbelor. A fost curtată şi ea de fotbalişti, dar nu s-ar cupla cu unul din Liga I, favoritul ei fiind italianul Marco Boriello, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. La ultima masă, gusturile celor două surori ar fi diferite. Romina ar gusta peşte cu legume, vin roşu şi clătite cu ciocolată, în vreme ce Elena ar opta pentru o friptură din carne de... cangur şi un pahar de şampanie cu particule de aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe