Alarmare falsă în comuna Orleşti

miercuri, 6 aprilie 2011

Alarmare falsă în comuna Orleşti

În noaptea de 05/06.04.2011, în  jurul  orelor 00.10, poliţiştilor din Orleşti li s-a adus la cunoştinţă telefonic de către o patrulă de jandarmi, faptul  că  o  persoană  de  sex  feminin le-a sesizat verbal că a fost victima infracţiunilor de viol şi tâlhărie, infracţiuni ce s-ar fi petrecut în zona barajului hidrocentralei Aureşti, din comuna Orleşti.

În urma celor sesizate, poliţiştii au preluat persoana în cauză, care se afla împreună cu patrula de jandarmi, stabilind că aceasta se numeşte Corina M., de 28 de ani, din comuna Orleşti, judeţul Vâlcea.
Din primele verificări s-a stabilit că sus-numita, în seara zilei de 05.04.2011, s-a întâlnit cu: Adrian-Nicolae T., din municipiul Drăgăşani,  Adrian-Constantin P.,  Adrian-Constantin G., Gabriel P şi Ion R, toţi patru din comuna Orleşti, judeţul  Vâlcea, împreună cu care a mers în zona barajului Aureşti.

Aceasta a declarat că în seara  zilei  respective întreţinuse un act sexual normal cu Adrian Nicolae T., de 25 de ani, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, fără ca asupra ei să fie exercitate acte de violenţă şi fără să întreţină raporturi sexuale şi cu ceilalţi tineri. O dată cu consemnarea declaraţiei scrise, aceasta a afirmat că la un moment dat, când se apropia patrula de jandarmi, telefonul pe care îl deţinea a rămas în autoturismul cu care veniseră în acel loc şi nu i-a fost sustras de cineva, aşa cum a crezut iniţial.

Corina M. a fost examinată medical la Spitalul Municipal Drăgăşani şi la Maternitatea Drăgăşani, fără a fi constatate leziuni sau semne clinice specifice infracţiunii de viol şi nu doreşte să depună plângere scrisă pentru faptele sesizate. Verificările continuă urmând a fi propusă soluţie procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe