|marți, octombrie 19, 2021
  • Follow Us!

A fost găsit cadavrul unui bărbat spânzurat şi fără picioare 

• Lângă groapa de gunoi de la Feţeni-Râmnicu Vâlcea,

A fost găsit cadavrul unui bărbat spânzurat şi fără picioare

În data de 07.04.2011, orele 13.10, Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată telefonic de către Ion N., din Râmnicu Vâlcea, că pe dealul situat în partea de nord a gropii de gunoi Feţeni, se află spânzurat corpul unei persoane necunoscute. Poliţiştii ajunşi în locul indicat au constatat că cele sesizate sunt reale, descoperind un cadavru căruia îi lipseau membrele inferioare şi palmele, acesta fiind într-o stare avansată de putrefacţie.

Din verificările şi investigaţiile efectuate s-a stabilit că din zona Goranu, cartier Feţeni, în vara anului 2010, luna iunie, a dispărut Alexandru G., de 52 de ani. Surorile persoanei dispărute s-au prezentat la locul faptei şi au declarat verbal că recunosc obiectele de vestimentaţie găsite la faţa locului, ca aparţinând persoanei dispărute.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului, precum şi a identităţii acestuia, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat cu soluţie procedurală.

Leave a Response