|duminică, iulie 3, 2022
  • Follow Us!

Ziua Poliţiei Române, sărbătorită la Teatrul “Anton Pann” 

Ziua Poliţiei Române, sărbătorită la Teatrul „Anton Pann”

Vineri, 25 martie, Ziua Poliţiei Române va fi sărbătorită începând cu ora 10.00 în incinta Teatrului „Anton Pann” din municipiul Râmnicu Vâlcea. După festivităţi va avea loc o recepţie la Hotel-Restaurant Maria, începând cu ora 13.00.

Concurs de tir între presă şi Prefectură

Cu ocazia Zilei Poliţiei, în ziua de 21 martie, Inspectoratul din Vâlcea a organizat un concurs de tir în poligonul Goranu, în competiţie intrând pe lângă poliţişti, reprezentanţii mass-media şi ai Prefecturii Vâlcea. Reprezentanţii mass-media au concurat cu reprezentanţii Instituţiei Prefectului, rezultatele fiind următoarele: La femei, locul I a fost ocupat de Nicoleta Ene (Realitatea TV) cu 26 puncte, locul II- Mihaela Mihai (VTV) cu 23 puncte şi locul III- Claudia Bulacu (Instituţia Prefectului), cu 22 puncte. La bărbaţi, locul I a fost ocupat de Adrian Apostol (Instituţia Prefectului) cu 50 puncte, locul II – Ionuţ Ungureanu (TV Vâlcea 1) cu 44 puncte şi locul III – Marian Fugaru (TV Vâlcea 1), cu 29 puncte. În cazul poliţiştilor, competiţia a fost mai strânsă, locul I fiind decis după o tragere suplimentară de baraj. Astfel, pe locul I s-a clasat agentul şef Cristian Peicea (S.I.R.), cu 56 puncte, pe locul II s-a clasat inspectorul George Mihai (S.I.C.) cu 56 puncte, iar locul III a revenit agentului Marius Ciuciu (Postul de Poliţie Mihăeşti), cu 55 de puncte. Premiile vor fi înmânate participanţilor într-un cadru festiv, la data de 25 martie, de Ziua Poliţiei Române.

Ziua Porţilor Deschise

Cu ocazia împliniri a 189 ani de la atestarea Poliţiei Române Moderne, joi, 24 martie 2011, între orele 10.00-13.00, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea organizează “Ziua porţilor deschise”. Cei interesaţi vor putea vizita, la Sediul Inspectoratului, dispeceratul poliţiei, laboratorul de criminalistică, sala de instruire şi verificare a cunoştinţelor (e-lerning) şi vor putea vedea, expuse, tehnica şi dotarea Serviciului de Intervenţie Rapidă. Poliţiştii care lucrează în cadrul acestor structuri operative vor oferii informaţii celor prezenţi în legătură cu modul de folosire a tehnicii şi echipamentelor prezentate.

Leave a Response