Violator aciuat la o stână de lângă Mănăstirea Frăsinei

duminică, 20 martie 2011

Violator aciuat la o stână de lângă Mănăstirea Frăsinei

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri împreună cu cei din Muereasca au încătuşat un violator care se aciuase la o stână din localitate. Pe numele acestuia, Judecătoria Râmnicu Vâlcea a emis Mandat de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, la data de 10 martie.
Florin Dina, de 28 de ani, din Răşinari - Sibiu, a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de viol. De mai multă vreme locuia, mai mult sau mai puţin legal, prin comunele vâlcene - Prundeni, Galicea. În urmă cu două săptămâni a cunoscut un patron de oi în gara din Drăgăşani.

I-a menţionat intenţia că vrea să se angajeze ca cioban, lucru care s-a şi întâmplat. Se simţea cu musca pe căciulă şi spera că în acest mod i se va şterge urma. Dar, de ce i-a fost frică nu a scăpat. Dina a fost introdus în arestul Poliţiei Vâlcea de unde urma să fie transportat la Penitenciarul Colibaşi. În vara lui 2010, poliţiştii au mai descoperit un răufăcător, dat în urmărire naţională, tot în comuna Muereasca. Numai că acesta din urmă se „pocăia" la Mănăstirea Frăsinei.

Anul trecut, poliţiştii vâlceni au dezlegat misterul în cazul a 92 de persoane căutate pentru diverse activităţi judiciare, de la tineri dispăruţi de acasă, până la infractori daţi în urmărire naţională sau internaţională. O parte dintre ei au fost identificaţi şi reţinuţi în străinătate, pe baza mandatelor europene de arestare, alţii în ţară - ascunzându-se prin spitale de nebuni, schituri, stâne. În cazul copiilor, aceştia au fost de obicei descoperiţi prin gări şi autogări, precum şi la colegii de şcoală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe