Sparle si soparle

duminică, 20 martie 2011

Sparle si soparle

• Dacă te uiţi rapid, la prima vedere, pe celebrul site „domnuleprimar.ro" - unde toţi cetăţenii pot sesiza autorităţilor administraţiei publice locale diverse probleme - Primăria Râmnicului se află pe un „onorant" loc 9 din 176 de primării din ţară, cu un raport de 852 de răspunsuri la 891 de sesizări. Peste 95% de răspunsuri au fost date de fostul primar Mircia Gutău pe vremea mandatului său, asta în timp ce actualul edil Romeo Rădulescu nu s-a mai omorât să răspundă la solicitările locuitorilor din Râmnic din data de... 11 septembrie 2010.

• În cursul lunii trecute, Ministerul Apărării Naţionale, prin Unitatea Militară 02648 Bucureşti, a organizat o licitaţie publică având ca obiect aprovizionarea cu alimente în vederea hrănirii în regim de cantină a personalului militar. Valoarea contractului atribuit este de peste 40 miliarde de lei vechi, iar câştigătorul este un „abonat" la licitaţiile cu instituţiile statului (în special Armata): firma Diana SRL Râmnicu Vâlcea, condusă de omul de afaceri Dumitru Crăciunescu. Astfel, Ministerul Apărării a încheiat Contractul nr: A1316/2011 cu firma „măcelarului şef" din Vâlcea, cu toate că avea la dispoziţie ofertele altor trei societăţi comerciale din domeniu. Se vede treaba că Dumitru Crăciunescu are vreun „înger păzitor" prin minister, care mai mereu îi este foame şi apelează la carnea fragedă a patronului de la Diana SRL....

• Iată că şi cititorii ediţiei electronice a ziarului nostru au „mirosit" iţele afacerii (re)aducerii lui Radu Voina la cârma Oltchim: „Cea mai mare cacealma la echipă este Voina, asta pentru că la mijlocul sezonului trecut, conducerea nu ştia cum să scape de el. Nu e capabil să construiască nimic, el a venit după munca altor antrenori adevăraţi. A profitat şi acum vrea din nou câteva salarii de 15.000 de euro, apoi pleacă şi blamează clubul, cum a mai făcut! Ruşine conducerii că ţine un asemenea exemplar care a vomitat pe ei... Complici? Se pare că da!"

• Hotelul Livadia din staţiunea Olăneşti a intrat în vizorul inspectorilor de la Consiliul Concurenţei. Conducerea hotelului este suspectată că ar fi încheiat anumite înţelegeri, care ţin de sfera concurenţei neloiale, cu o importantă societate cu profil turistic din localitate. Zilele directoarei Alina Tîrlea la conducerea Hotelului Livadia îi sunt numărate.

• Ana Maria Pătru, vicepreşedintele Autorităţii Electorale Permanente, a uitat de unde a plecat. Ana Maria nu mai bagă pe nimeni în seamă (ne referim la vechile cunoştinţe, nu la „protipendada" portocalie) de când se plimbă cu limuzină BMW X6 şi s-a mutat în vila de la Vlădeşti, care, chipurile, nu-i aparţine. Să i-o spună lui mutu! Averea doamnei Pătru ar putea să intre în curând în vizorul Autorităţii Naţionale de Integritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe