|vineri, iulie 1, 2022
  • Follow Us!

Prioritatea Guvernului este să modernizeze infrastructura rurală 

• Deputatul Samoil Vîlcu:

Prioritatea Guvernului este să modernizeze infrastructura rurală

„Una din priorităţile actualului Guvern este de a moderniza infrastructura în mediul rural, iar ultima alocare de fonduri vine în sprijinul aceste idei”, afirmă deputatul PDL Samoil Vîlcu.

„Sume importante au fost alocate pentru canalizări, alimentări cu apă, continuarea lucrărilor de construcţie a unor săli de sport, modernizarea infrastructurii de drumuri, toate acestea destinate unor localităţi conduse de primari aparţinând de la toate partidele politice. De fapt, ne dorim investiţii pentru comunităţile locale şi nu pentru politicieni. Avem o mare responsabilitate faţă de cetăţenii care ne-au dat votul şi aşteaptă rezultate vizibile în urma activităţii noastre.

Premierul Emil Boc a insistat să nu se ţină cont de coloratura politică a primarilor, ci de o prioritizare a investiţiilor. Importante sunt toate proiectele, de la lucrările de canalizare, de exemplu la Şirineasa şi Voineasa, alimentare cu apă la Voiceşti şi Dănicei sau modernizarea infrastructurii comunei Scundu prin construcţia de poduri şi podeţe .Pentru toate acestea, dar şi pentru multe altele Guvernul Boc va asigura finanţarea necesară finalizării investiţiilor”, a concluzionat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Leave a Response