Ion Cîlea a ajutat patru tineri din centrele de plasament să-şi găsescă un job

duminică, 13 martie 2011

Ion Cîlea a ajutat patru tineri din centrele de plasament să-şi găsescă un job

De câteva zile, patru tineri din centrele de plasament din Vâlcea au de lucru, asta pentru că preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, s-a implicat activ şi le-a intermediat găsirea unui loc de muncă, chiar şi în condiţii de criză economică. Cei patru tineri care au de-acum un job şi un salariu decent sunt: Florin Pandelică, Ion Smarandache, Elvis Tudor şi Adrian Gogiu.
„Domnul preşedinte Ion Cîlea nu are în vocabular cuvântul «nu», mai ales pentru această categorie socială. Ori de câte ori i s-a solicitat sprijinul, a fost prompt şi a rezolvat problema pe loc, fără vreun interes şi fără să ceară să i se facă statuie.

Stilul domniei sale este unul tranşant şi nu te duce cu vorba cum o fac alţi politicieni de seamă ai judeţului. Concret, acest domn ne-a sprijinit pentru angajare la diverse firme şi instituţii. De asemenea, Ion Cîlea a sprijinit diverse activităţi culturale ale Asociaţiei Orfanilor, a sprijint proiectele care i-au fost înaintate de beneficiarii din aceste centre. Pe bună dreptate, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea poate fi considerat părintele orfanilor. Cum în ziua de azi mulţi copii nu au părinţi, orfanii îl consideră deja pe dânsul tatăl lor", au declarat cei patru tineri care au fost sprijiniţi în a-şi găsi un loc de muncă.

(I.B.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe