Incendiu la Cremenari-Galicea

miercuri, 16 martie 2011

Incendiu la Cremenari-Galicea

În data de 14.03.2011, la ora 21.21 pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost de animale aparţinând lui Cristian P. din comuna Galicea, satul Cremenari

Până la stingerea incendiului, a ars acoperişul adăpostului de animale construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafaţă de circa 30 mp., şi un pătul construit din lemn care măsoară circa 8mp.
După aproape o jumătate de oră de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage şi la alte bunuri aflate în imediata apropiere.

Conform primelor cercetări, efectuate la faţa locului, se pare că incendiul ar fi izbucnit în urma folosirii focului deschis în spaţii deschise. Conform estimărilor preliminarii, valoarea pagubelor însumează circa 20.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate aproximativ 100.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU General Magheru al judeţului Vâlcea au salvat viaţa a trei persoane după cum urmează :

- în data de 14.03.2011, la ora 09.40 au intervenit în oraşul Brezoi, str.Văratica, pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă minorului CĂLINUŢ C. în vârstă de 1 an şi 4 luni, care prezenta o stare febrilă.
- în aceeaşi zi, la ora 11.54 au intervenit în Râmnicu Vâlcea, pe strada Sergiu Purece, pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă numitei VIORICA P. în vârstă de 55 de ani, care prezenta o stare generală de rău.
- în data de 15.03.2011, la ora 05.45 au intervenit în comuna Racoviţa, sat Tuţuleşti pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă numitelor ANDREEA D. în vârstă de 20 de ani, din comuna Slătioara şi numitei ELENA C. în vârstă de 53 de ani din comuna Vaideeni care au fost implicate într-un accident rutier pe D.N. 7.
În toate cazurile, pacienţii au primit îngrijiri medicale preliminarii după care au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi medicale pentru acordarea de îngrijiri suplimentare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe