|joi, iunie 30, 2022
  • Follow Us!

Călugăriţa care a omorât o fetiţă pe trecerea de pietoni nu va face nicio zi de închisoare 

Călugăriţa care a omorât o fetiţă pe trecerea de pietoni nu va face nicio zi de închisoare

Instanţa a condamnat-o pe măicuţă la un an şi patru luni închisoare, cu suspendare. Nemulţumiţi, părinţii Dianei vor face recurs. Ei sunt supăraţi că măicuţa nu le-a cerut niciodată iertare.
Familia Moţ, din Ocnele Mari, căreia i-a fost accidentată mortal, fetiţa, Diana, de 11 ani, la 15 martie 2010, pe trecerea de pietoni din centrul Râmnicului, a primit cu indignare sentinţa instanţei. „Este incorect să primească o condamnare doar de un an şi patru luni cu suspendare.

Călugăriţei nu i s-a luat măcar o declaraţie în instanţă. A venit doar avocatul şi a dat o hârtie prin care spune că măicuţa Claudia Oprea regretă ce s-a întâmplat. După accident n-a avut puterea să coboare din maşină şi să se ducă să vadă ce a făcut. În dosar mai sunt şi alte nereguli. Expertul nu a putut să stabilească viteza maşinii pentru că înainte de sosirea poliţiei, ea a mutat-o din loc. Faţă de familia celei de a doua fetiţe care a fost accidentată, Maria Găitănaru (8 ani), s-au făcut presiuni, iar părinţii acesteia şi-au retras plângerea. Procesul nostru civil judecătorii l-au disjuns de penal, acordând alte termene de judecată”, a spus supărat Petre Moţ, tatăl.

(www.adevarul.ro)

Leave a Response