Un elev din Râmnicu Vâlcea “oferă" locuri de muncă la un hotel de lux din Dubai

duminică, 13 februarie 2011

• O nouă ţeapă cu joburi în străinătate:

Un elev din Râmnicu Vâlcea „oferă" locuri de muncă la un hotel de lux din Dubai

• doritorilor li se solicită plata sumei de 100 euro, reprezentând asigurare medicală

„Căutăm persoane de sex feminin sau masculin pentru a lucra în cel mai luxos hotel din Dubai (Burj Al Arab). Persoanele trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20-40 ani. Posturi disponibile: cameriste (nu necesită experienţă), ajutor bucătar/ospătar (nu necesită experienţă), personal necalificat pentru întreţinere. Se lucrează 8h/zi, cinci zile/săpt. Cazare - transport - trei mese pe zi asigurate. Plecările sunt în maxim 7 săptămâni de la semnarea contractului. Durata contractului este între 3-12 luni. Salarizare între 2500-4500 Euro. Costul programului este de 600 lei" - aşa sună un anunţ postat recent pe mai multe site-uri specializate în oferte de muncă.

Chiar dacă nu multă lume ştie că angajările la acest hotel nu se fac în acest mod, orice amator ar trebui să se îndoiască de onestitatea ofertei atunci când constată că datele de contact sunt anonime - [email protected], 0748-644210 -, nefurnizându-se alte informaţii despre ofertant.

Cu aceste date de contact sunt postate pe net mai multe „oferte de muncă în străinătate", iar multe dintre aceste anunţuri precizează că nu se solicită nici o taxă sau comision în avans. Cei care au răspuns ofertelor având ca „numitor comun" numărul de telefon 0748-644210 au constatat că, „angajatorul" şi-a adus aminte că trebuie plătită o taxă de 100 euro, care ar reprezenta asigurarea de sănătate.

La fel ca şi în cazul „Imperius Job", prezentat de antitepari.ro la sfârşitul anului trecut, şi acum se solicită depunerea banilor în contul unei persoane fizice. Mai exact este vorba despre Frigura Dumitru Alexandru şi contul RO61BTRL03901201980074XX, deschis la Banca Transilvania.

Din verificările efectuate de Serviciul de Informaţii „Antiţepari" a reieşit faptul că acest Dumitru Alexandru Frigura este un adolescent din Râmnicu Vâlcea, care figurează pe site-ul Ministerului Educaţiei ca admis la Colegiul Tehnic Energetic Râmnicu Vâlcea (în anul 2009), cu media 7,84. Ţinând cont că vorbim de admiterea în clasa a IX-a, rezultă că acest „inventiv" elev este acum în clasa a X-a. Desigur, dacă nu a fost exmatriculat între timp. Iar dacă nu a fost exmatriculat până acum, are şanse mari să o păţească în scurt timp, „şmecheriile" pe care le face el acum putând fi încadrate la înşelăciune.
Sursa: www.antitepari.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe