Toţi pesediştii din sudul judeţului îl susţin pe Ion Cîlea pentru un nou mandat la CJ Vâlcea

miercuri, 2 februarie 2011

• Alături de parlamentarii PSD,

Toţi pesediştii din sudul judeţului îl susţin pe Ion Cîlea pentru un nou mandat la CJ Vâlcea

Săptămâna trecută a fost una extrem de încărcată, atât pentru conducerea PSD Vâlcea dar şi pentru aproape toţi membrii PSD din judeţul Vâlcea. Acest lucru s-a datorat faptului că preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea s-a ţinut de cuvânt şi de angajamentele politice asumate şi anume acelea de a organiza întâlniri pe zone cu membrii PSD din conduceriile organizaţiilor pe care PSD le are în judeţul Vâlcea. „Atât eu cât şi colegii din Biroul Permanent, parlamentarii de Vâlcea luăm activitatea de partid în serios, drept pentru care pe tot parcursul lunii ianuarie am organizat întâlniri zonale cu prietenii şi colegii noştrii din birourile organizaţiilor comunale, orăşeneşti, municipale, precum şi aleşii locali ai PSD. Am constatat pe parcursul acestor întâlniri, că deşi colegii noştrii se confruntă, ca toţi românii de altfel, cu probleme diverse în plan profesional şi personal, totuşi nu au neglijat activitatea de partid. Acest lucru ne încredinţează încă odată că PSD rămâne la nivelul judeţului Vâlcea cea mai importantă forţă politică", a declarat Ion Cîlea, preşedinte PSD Vâlcea. În săptămâna 24 - 31 ianuarie 2011, au avut loc întâlniri zonale la Bălceşti, Drăgăşani, Nicolae Bălcescu şi Păuşeşti Măglaşi.

Marin Victor: „Sudul judeţului este şi va fi PSD-ist !"

În cursul întâlnirii de la Bălceşti, consilierul judeţean Marin Victor, a trecut în revistă problemele cu care se confruntă organizaţia din localitate având şi un mesaj mobilizator pentru participanţi: „Ştiu că se tot plimbă unii cu remorcile de mâncare prin comune făcând pe bunii samariteni, însă eu cred că cetăţenii vor aprecia până la urmă pe cei care le-au dedicat aproape întrega viaţă, aşa cum este domnul Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi pe cei care le sunt cu adevărat alături, prieteni oneşti şi devotaţi aşa cum suntem noi PSD-iştii din această zonă a judeţului!" Este de remarcat că la aproape toate întâlnirile politice menţionate cei prezenţi i-au solicitat şi declarat susţinere domnului Ion Cîlea, pentru încă un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean.

„La vârsta şi experienţa pe care o am pot să spun, cum spune românul că ce era de făcut, am făcut în viaţă, profesional, politic, personal, cum vreţi dumneavoastră, însă vreau să vă asigur că voi depune toată energia, cunoştinţele şi pregătirea mea ca să-i dăm jos de la putere pe cei în portocaliu, care au nenorocit această ţară", a declarat Dumitru Persu, secretarul executiv al PSD Vâlcea
La absolut toate întâlnirile organizate s-a remarcat prezenţa în număr mare a pesediştilor vâlceni. „Lumea trebuie să înţeleagă foarte clar că legile care au nenorocit această ţară sunt trecute prin Parlament numai cu voturile PD-L şi ale trădătorilor care au plecat din PSD şi PNL, bineînţeles că un aport important îl au şi cei de la UDMR, minorităţi, îi ştiţi dumneavoastră la fel de bine care mai sunt", a punctat senatorul Laurenţiu Coca, vicepreşedinte PSD Vâlcea.

„Votul prin corespondenţă, egal furt"

Dezbaterile au fost pe teme diverse, atât pe organizare internă, cât şi pe teme legate de posibilitatea modificării legilor electorale. Astfel s-a desprins că o concluzie unanimă, atât a celor prezenţi cât şi a domnului Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea, că nici pesediştii vâlceni nu susţin introducerea votului prin corespondenţă sau electronic, din cauza riscului major de fraudare a rezultatelor scrutinului electoral. „Traista cu bani sau cu mâncare nu poate învinge o echipa unită şi care luptă pentru binele oamenilor", a declarat Ioana Liţă, vicepreşedinte PSD Vâlcea. „Am trecut prin multe în toate alegerile în care am fost împreună, însă am observat un lucru, unitatea şi solidaritatea, inima deschisă pe care le-o arătăm oamenilor, pot bate orice cadou sau mită electorală", a mai declarat Ioana Liţă în cadrul întâlnirii cu pesediştii din zona Drăgăşani.
La toate întâlnirile zonale, după prezentarea aspectelor activităţii parlamentare dar şi ca prim-vicepreşedinte al PSD Vâlcea, deputatul Aurel Vlădoiu, a ţinut să transmită un mesaj mobilizator pentru toţi colegii: „Vreau să vă mai spun un lucru, sunt ferm convins având în vedere respectul, aprecierea, munca depusă în slujba comunităţii, a cetăţenilor judeţului Vâlcea, cred că suntem de acord că Ion Cîlea este omul, prietenul şi colegul pe care noi pesediştii îl vom susţine pentru încă un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. Ion Cîlea, chiar în condiţiile unui buget dezastruos, a reuşit să facă pentru Vâlcea lucruri extraordinar de importante şi vreau să vă dau un exemplu: în programul cu care a candidat, s-a angajat că va asfalta 200 km de drumuri. Vreau să vă spun stimaţi colegi, că nu numai că şi-a depăşit propriul angajament, este pe cale să dubleze numărul de kilometrii asfaltaţi, ajungând în prezent la 360 km de drum asfaltat în judeţul Vâlcea şi asta vă repet în condiţiile în care a avut foarte puţini bani la dispoziţie".

„Greul l-au dus şi îl vor duce primarii noştrii şi preşedinţii de organizaţii, dar totuşi în aceste vremuri de restrişte, printr-un spirit de echipă şi colaborare cu preşedintele Consiliului Judeţean, au reuşit să facă multe lucruri pentru comunitate. Adevăratele caractere politice se văd în aceste vremuri grele, însă cred că şi pe viitor PSD-ul, noi toţi, trebuie să fim atenţi la oportunişti, la cei care au văzut PSD, la un moment dat, doar un mijloc de rezolvare a stabilităţii pe un scaun calduţ", a menţionat Costi Rădulescu, vicepreşedinte PSD Vâlcea.

Uniţi la bine şi la greu

„Dragi colegi, sunt conştient de greutăţile cu care vă confruntaţi, de greutăţile cu care se confruntă oamenii de langă noi, dar cred că dacă suntem solidari, dacă din puţinul nostru, ajutăm pe cei mai năpăstuiţi, vom reuşi să trecem peste această perioadă cumplită pe care o traversăm! Avem cea mai bună ofertă politică, pentru că suntem social democraţi, pentru că ne pasă de generaţiile viitoare şi pentru că am demonstrat, atunci când am fost la guvernare, grija pentru ţară şi pentru români. Avem o conducere tânără şi ambiţioasă în persoana preşedintelui Victor Ponta, o conducere viguroasă, oameni tineri dar şi oameni experimentaţi şi trecuţi prin bătălii şi lovituri grele, cum este domnul Adrian Năstase şi domnul Ion Iliescu, oameni care atunci când au condus România, au condus o economie pe care au lăsat-o pe plus! Oamenii trebuie să înţeleagă că după aproape 7 ani în care România a fost condusă de forţele de dreapta, aproape 7 ani în care PSD nu a mai fost la putere, România trebuie să redevinâ social-democrată, o Românie solidară şi echitabilă, o Românie în care să ştim să avem grijă şi să le arătăm preţuire şi tinerilor şi vârstnicilor şi angajaţilor de la stat dar şi muncitorilor şi în general celor care lucrează în mediul privat, în general, tuturor categoriilor sociale", a declarat Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe