Sparle si soparle

miercuri, 16 februarie 2011

Sparle si soparle

• Am aflat din ziarul Click că Andreea Spătaru nu a putut refuza invitaţia la petrecerea „Playboy Energy Drink", ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Clubul Divino din Râmnicu Vâlcea, căci i s-a făcut o ofertă imposibil de refuzat. Astfel, Andreea a primit frumuşica sumă de 600 de euro pentru a sta puţin peste o oră în club, timp în care a împărţit autografe şi a făcut poze cu clienţii. Tânăra mămică a şi optat pentru o rochiţă sexy, care i-a evidenţiat sânii siliconaţi, spre deliciul petrecăreţilor. Frumoasa blondă nu rămâne niciodată în provincie atunci când merge la evenimente, astfel că a refuzat cazarea şi imediat după miezul nopţii s-a întors în Bucureşti.

• Deputatul vâlcean PSD milionar în lei, Vasile Bleotu, deţine un trist record: este singurul parlamentar din România care nu a depus nici o interpelare sau întrebare care să fie pusă pe masa Guvernului în cei doi ani de când şi-a reînnoit mandatul de deputat. Din nefericire, zona Drăgăşani rămâne în continuare fără o „curea de transmisie", care să preia şi să transmită la Bucureşti toate problemele cu care se confruntă „municipiul dintre vii". Ministrul Valentin Iliescu ar putea să fie o... soluţie.

• Directorului Direcţiei Juridice din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea, Bogdan Lăstun, nu-i pasă de criză. „Din salariul de bugetar" Lăstun, mâna dreaptă a vicepreşedintelui Dumitru Persu, îşi construieşte o „amărâtă" de vilă de câteva sute de metri pătraţi. Bineînţeles că prosperitatea funcţionarului public Lăstun nu are nici o legătură cu societăţile de transport judeţean persoane. „Întâmplător" directorul cu pricina este prieten la cataramă cu Daniel Matei, patronul societăţii Matdan Service. Cei doi sunt văzuţi foarte des împreună prin cârciumile din oraş, dar şi din afara acestuia.

• Prin anul 2009, societatea Petrom s-a angajat în faţa Primăriei Râmnicului că va realiza pe cheltuiala proprie sensul giratoriu de lângă staţia Peco din zona de nord a municipiului (vizavi de fosta fabrică Bere Alutus). Iată că aproape au trecut doi ani de atunci şi nici măcar nu s-a dat nici prima lopată de pământ. În plus, pentru a nu rămâne „datori", petroliştii de la Petrom i-au chemat zilele trecute pe cei... de la Primăria Râmnicului să contribuie cu jumătate din suma necesară realizării acestui sens giratoriu, adică vreo 12 miliarde lei vechi. Vom reveni asupra cazului!

• Putem spune că prefectul Petre Ungureanu a avut nororc şi a „profitat" din plin de degringolada de la vârful PDL central, odată cu ivirea discuţiilor cu privire la numirea de către preşedintele Băsescu a unui premier independent. Astfel, decapitarea prefectului Ungureanu se mai amână puţin, dar imediat ce se va reveni la normal, premierul Emil Boc va „extrage" un nume nou pentru Prefectură din pălăria de propuneri venită de la PDL Vâlcea: Grigore Crăciunescu, Petre Grigore, Anuţa Handolescu.

• Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, a început să creioneze lista cu repartizarea pe funcţii, imediat după ce USL va ajunge la guvernare: Victor Stănculescu - prefect, Victor Popescu - director APIA, Cristian Iliescu - director la Loto, Mircea Poenaru - director la Direcţia de Tineret şi Sport, Constantin Monceanu - vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, Ilie Fârtat - director la Spitalul Judeţean. Vom reveni cu informaţii pe măsură ce lista se completează...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe