|vineri, septembrie 30, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

• Sfârşitul în administraţia publică locală a prefectului Petre Ungureanu este foarte aproape. O mare parte din conducerea PDL Vâlcea s-a săturat de „ifosele” lui Bebe şi vor să-l înlăture pe acesta din funcţia de prefect. Cel mai probabil, în această săptămână, premierul Emil Boc şi ministrul de Interne, Traian Igaş, vor semna decizia de decapitare din funcţie a lui Petre Ungureanu şi numirea unui adevărat profesionist în fruntea Instituţiei Prefectului.

• După aproape şase luni de la expirarea termenului limită, clădirea mizerabilă, insalubră şi inestetică din centrul Râmnicului, care aparţine societăţii Moda Sârguinţa SCM, continuă să… „râdă în soare”. Fiecare zi care trece mai adaugă o „pată de culoare” pe cea mai urâtă clădire din judeţul Vâlcea, asta în dispreţul a mii de vâlceni care trec prin preajmă, a Consiliului Local, a Poliţiei şi a Parchetului!

• Mai mulţi locuitori ai oraşului Băile Govora s-au plâns de calitatea transportului efectuat de microbuzele societăţii Matdan Service SRL. „Condiţii de transport insalubre” – aşa spun călătorii care au avut nefericita ocazie să meargă cu aceste mijloace de transport.

• Fiul fostului prefect al judeţului Vâlcea, Mircea Perpelea, şi-a găsit identitatea politică în sânul PNL Vâlcea. După ce a cochetat cu PSD şi PC, Octavian Perpelea a decis să-i răspundă „chemării” lui Victor Popescu, preşedintele TNL Vâlcea. Perpelea Junior se pregăteşte pentru o funcţie garantată de înţelegeri… masonice.

• Cristian Buican este de departe cel mai prost îmbrăcat parlamentar vâlcean. Nu că nu ar avea bani pentru haine sau pantofi… Buican este „afon“, iată, şi din acest punct de vedere.

• PNL Vâlcea a pierdut procesul cu o societate editoare de presă. Pentru că nu şi-au îndeplinit obligaţiile contractuale din ultima campanie electorală, liberalii vâlceni vor sparge puşculiţa pentru a le da colegilor noştri vreo 200 de milioane lei vechi.

Leave a Response