Primarul Brezoiului ameninţă cu blocarea Văii Oltului

duminică, 6 februarie 2011

• Dacă spitalul din localitate va fi desfiinţat

Primarul Brezoiului ameninţă cu blocarea Văii Oltului

Primăria din oraşul Brezoi ameninţă cu blocarea drumului E 81, Valea Oltului, în cazul în care lista Ministerului Sănătăţii care prevede transformarea spitalului din localitate în cămin de bătrâni va rămâne valabilă.

„Populaţia din Ţara Loviştei este în prag de revoltă. De aproximativ două zile vin la primărie şi solicită să luăm măsuri pentru a contracara transformarea Spitalului Orăşenesc în cămin de bătrâni. Îmi asum toată responsabilitatea afirmaţiei mele că, în cazul în care măsurile legale nu vor avea sorţi de izbândă, vom bloca Valea Oltului, chiar în zona Gura Lotrului', a declarat joi, pentru AGERPRES, primarul din Brezoi, Robert Schell. Potrivit listei de pe site-ul Ministerului Sănătăţii, spitalul din Brezoi este propus a fi transformat în cămin de bătrâni.

Primarul din Brezoi afirmă că spitalul deserveşte 50.000 de persoane din localităţile din nordul judeţului, de pe Valea Oltului şi Valea Lotrului. Prin închiderea acestei unităţi sanitare, populaţia ar fi nevoită să se deplaseze la Râmnicu Vâlcea, la peste 40 de kilometri distanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe