Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat

miercuri, 9 februarie 2011

Ioan Gavrilescu: „Victoria este mare, chiar şi la limită. Eram mulţumit şi cu un rezultat de egalitate"

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat, duminică, la finalul meciului cu Buducnost Podgorica, scor 21-20, din Liga Campionilor, că ar fi fost mulţumit şi cu un rezultat de egalitate, transmite Mediafax.
„Cînd am văzut echipa de start, cu Beşe pivot şi Elisei inter nu am înţeles nimic, recunosc. E bine că a ieşit o victorie. Sincer să fiu eram mulţumit şi cu un rezultat de egalitate, avînd în vedere că ne-au condus la două goluri diferenţă pe final.
Victoria este mare, chiar şi la limită. Mi-a plăcut foarte tare apărarea, dovadă că am luat puţine goluri, Anja (n.r. - antrenoarea Anja Andersen) a gîndit bine. Dacă nu se greşea foarte mult şi mă refer aici la multe pase la adversar şi dacă nu ratam mult faţă în faţă cu portarul advers, atunci puteam să ne impunem fără emoţii.
Ţin să o remarc pe Talida Tolnai, fără evoluţia ei nu cîştigam azi. De asemenea, Elisei şi Ozel au jucat foarte bine, Yeliz fiind la primul său mare meci pentru Vîlcea", a afirmat Gavrilescu.

Ioan Gavrilescu a mai spus că nu înţelege de ce Ionela Gâlcă nu a fost oprită în lot pentru disputa cu Buducnost: "În opinia mea este o greşeală şi eu am fost surprins. Probabil s-a gîndit că nu are o evoluţie foarte bună în jocul defensiv".
Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 21-20 (13-12), formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica, într-un meci contînd pentru grupa principală I a Ligii Campionilor.

Anja Andersen: „Este cel mai bun meci făcut de Oltchim în apărare din câte am văzut eu"

Antrenoarea echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Anja Andersen, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Buducnost, scor 21-20, că această partidă a fost cea mai bună a grupării vîlcene din punct de vedere al apărării, din cîte a văzut pînă în prezent, transmite Mediafax.
"Echipa a jucat bine, fetele s-au completat excelent. Este cel mai bun meci făcut de Oltchim în apărare din cîte am văzut eu. Azi am folosit toate handbalistele din lot. Şi cele care au rămas în afara echipei au stat în tribună, aproape de teren şi au ştiut să-şi mobilizeze colegele. Publicul a fost minunat, suntem norocoşi să avem aşa spectatori. E normal ca handbalistele să joace pe mai multe posturi, aceasta este handbalul viitorului", a spus Andersen.
Antrenoarea daneză a mai spus că în sezonul viitor Oltchim este favorită la cîştigarea Ligii Campionilor: "Să nu se înţeleagă că nu vom încerca şi în acest sezon, nici vorbă. Vă spun doar că în sezonul viitor pot garanta că vom cîştiga trofeul". Oltchim a cîştigat meciul contra lui Buducnost, scor 21-20.

Anja Andersen câştigă la Oltchim cât Andone, Lăcătuş şi Şumudică la un loc!

Anja Andersen, antrenoarea Oltchimului, devine persoana cel mai bine plătită din întreg sportul românesc, dacă cifrele care se vehiculează pe piaţă sunt reale. Ieri, în lumea handbalului a circulat zvonul că daneza va încasa un salariu de 200.000 de euro până în vară la Vâlcea.
Campioana României este decisă să nu mai scape trofeul Ligii Campionilor în acest sezon, astfel ea face tot ce este posibil pentru a-şi îndeplini visul. După ce şi-a convins vedetele să-şi prelungească angajamentele, Oltchim a pus pe bancă şi un antrenor considerat capabil să câştige Liga Campionilor. Astfel, Vâlcea a ajuns la Anja Andersen, al cărei palmares este promiţător: trei trofee, toate cucerite cu Slagelse, echipa care nu mai câştigase niciodată înainte. Daneza este recunoscută însă ca o antrenoare foarte scumpă, lucru care se ştia încă din perioada când a antrenat formaţiile Slagelse şi FCK Handbold. Iar pentru a o convige să vină în România, Oltchim a fost nevoită să vină cu ceva convingător.

În lumea handbalului se vorbeşte că Anja Andersen a fost convinsă să vină la Oltchim pentru un salariu de 200.000 de euro până în vară. Iar la această sumă s-ar mai putea adăuga un bonus de 50.000 de euro dacă Oltchim obţine trofeul Ligii Campionilor. Informaţiile nu au fost confirmate de Oltchim, dar dacă suma vehiculată este reală, atunci Anja câştigă mai bine şi decât antrenorii echipelor Steaua şi Dinamo la fotbal, adică Marius Lăcătuş, respectiv Ioan Andone, care nu depăşesc 200.000 de euro într-un an.
Oltchim a schimbat antrenorii mai ceva ca Real Madrid. Tadici este singurul care a rezistat doi ani în ultimul deceniu

Echipa de fotbal CSM Rm. Vâlcea a pierdut cu Burgas

În primul meci disputat în cantonamentul din Antalya, CSM Rm. Vâlcea a pierdut luni, scor 1-2 (1-2) cu Cernomoreţ Burgas, echipă clasată pe locul 4 în prima ligă din Bulgaria. Vâlcenii au deschis scorul în minutul 22 prin fundaşul Marian Posteucă, care a înscris un gol de excepţie, din foarfecă. Bulgarii au întors rezultatul până la pauză prin dubla lui Koita, din minutele 30 şi 44.
Managerul CSM-ului, Laurenţiu Tudor a început meciul în formula: Iorga - Tomozei, Posteucă, Dandea, Sandu - Vasile, Roşca, Mitu, Ganea - Rădulescu, Balauru. Au mai jucat Chiriţă, Popescu, Bucuroaia, Rădoi, Odoroabă, Gogoşoiu şi Geantă. Mâine seară, CSM dispută al doilea amical din Turcia, cu Amkar Perm (Rusia).

Dorin Rădoi revine în Zăvoi

După ce s-a antrenat în Zăvoi încă de la reunirea echipei, Dorin Rădoi (34 de ani) a convins şi va fi păstrat în lotul echipe CSM Râmnicu Vâlcea.
Managerul CSM-ului, Laurenţiu Tudor, a anunţat că mijlocaşul pus pe liber în această iarnă de Gaz Metan CFR va fi oprit în Zăvoi "Este un jucător cu experienţă, de care avem nevoie, singura problemă la el este vârsta, dar m-am decis, Rădoi rămâne şi mă voi înţelege cu el în aceste zile", a anunţat Tudor.
Vâlcean la origine, Rădoi a mai jucat în Zăvoi în perioada 2002 - 2003, pentru Rarora. În cariera sa, mijlocaşul a mai evoluat la Unirea Aba Iulia, Extensiv Craiova, UTA, Pandurii şi CFR Timişoara.
Altfel, în Zăvoi susţine probe de joc şi fundaşul central Ciprian Ştreangă (26 de ani), care până acum a jucat la echipa de Liga a III-a AS Recaş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe