Mi se pare greu de înţeles atitudinea democrat-liberalului Petre Grigore

miercuri, 16 februarie 2011

• Comunicat de presă

„Mi se pare greu de înţeles atitudinea democrat-liberalului Petre Grigore"

În calitate de prefect al judeţului Vâlcea, sunt obligat să răspund unor acuzaţii de o deosebită gravitate care vizează persoana mea. Acestea au fost lansate în spaţiul public, prin intermediul mass-media locale, de către consilierul judeţean Petre Grigore, în perioada 14-15.02.2011.

Deşi, ca om nu pot decât să manifest compasiune faţă de un astfel de politician, ca reprezentant al guvernului în judeţ resping categoric orice afirmaţie care acreditează ideea că aş fi, în vreun fel, legat de lumea interlopă şi de piaţa drogurilor.
Într-un moment în care executivul se implică în procesul de limitare a consumului de droguri şi de interzicere a substanţelor etnobotanice, astfel de acuzaţii iresponsabile ale unui membru al partidului de guvernământ, la adresa unui reprezentant al guvernului, nu fac decât să decredibilizeze o amplă acţiune la nivel naţional. Acuzaţiile în cauză nu sunt doar grave, ci şi surprinzătoare, în condiţiile în care sunt primul prefect care a întreprins demersuri împotriva „magazinelor de vise" încă din luna februarie a anului trecut.

De aceea, mi se pare greu de înţeles atitudinea democrat-liberalului Petre Grigore, care, prin ieşirile sale publice aruncă o umbră de îndoială nu doar asupra activităţii mele ca reprezentant al executivului, ci şi asupra acţiunilor Guvernului României pentru limitarea consumului de droguri şi stoparea celui de etnobotanice.

Petre Ungureanu
Prefectul judeţului Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe