Dan Mazilu, îngrijorat de sistematizarea defectuoasă a unei intersecţii din Lădeşti

miercuri, 16 februarie 2011

• Prin intermediul unei interpelări adresate ministrului Transporturilor,

Dan Mazilu, îngrijorat de sistematizarea defectuoasă a unei intersecţii din Lădeşti

La începutul acestei luni, deputatul Dan Constantin Mazilu, preşedintele UNPR Vâlcea, a adresat o interpelare ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, şi în care atrăgea din nou atenţia asupra sistematizării defectuoase a unei intersecţii din comuna Lădeşti. „Cu mare regret trebuie să vă adresez şi dumneavoastră o întrebare pe care i-am pus-o deja şi predecesorului dumneavoastră, Radu Berceanu, privind sistematizarea unei interesecţii periculoase din localitatea Lădeşti, judeţul Vâlcea. Demersul meu de atunci a fost înregistrat cu numărul 1828A/16.02.2010, iar replica ce mi s-a oferit în numele domnului ministru al Transporturilor de la acea vreme are numărul 596/12.03.2010.

Răspunsul pe care l-am primit nu cred că a fost dat de domnul ministru, ci de vreun subaltern al domniei sale pentru că este superficial, nedocumentat, iar semnătura de pe document certifică faptul că nu-i aparţine senatorului PDL, Radu Berceanu. Revin cu solicitarea privind resistematizarea intersecţiei dintre DN 65 C şi DJ 676 B din localitatea Lădeşti, judeţul Vâlcea, nu pentru a face cuiva procese de intenţie, ci pentru că în luna decembrie 2010 în acel loc, din cauza proastei semnalizări, un adolescent de 15 ani, Radu Nemulescu, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. De asemenea, trebuie să vă precizez că în acelaşi loc, de-a lungul timpului, s-au mai petrecut şi alte astfel de tragedii.

Vă aduc la cunoştinţă că intersecţia dintre DN 65 C şi DJ 676 B din localitatea Lădeşti nu oferă conducătorilor auto vizibilitatea necesară parcurgerii în siguranţă a acesteia. Concret, conducătorul auto, care se deplasează spre Horezu, nu are o distanţă de vizibilitate adecvată pentru a ceda prioritatea vehiculelor care vin din dreapta sa. Doamnă ministru, vă atrag atenţia că riscul producerii de accidente este foarte mare în această intersecţie. În condiţiile prezentate, doresc să fiu informat dacă aveţi în vedere executarea unei intersecţii cu sens giratoriu în zona respectivă", se menţionează în interpelarea deputatului Dan Constantin Mazilu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe