Adrian Năstase consideră că ar fi fost aberantă continuarea alianţei PSD-PDL de la CJ Vâlcea

duminică, 13 februarie 2011

Adrian Năstase consideră că ar fi fost aberantă continuarea alianţei PSD-PDL de la CJ Vâlcea

Vineri, 11 februarie, fostul prim-ministru Adrian Năstase a fost prezent în Râmnicu Vâlcea, unde a avut mai multe întâlniri şi a participat la mai multe activităţi. Cu aceste prilej, acesta a lansat volumul „Codul Zambaccian 3 - Toate pânzele jos!" la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul. „Pentru mine, momentele cele mai dificile la ora asta sunt acelea atunci când se spun diverse lucruri despre mine. De obicei sunt obişunit să se spună lucruri rele despre mine şi atunci când se spun lucruri bune, sunt aproape de un infract, pentru că sunt atât de rare încât sigur crează o fibrilaţie. Eu scriu pentru că nu ştiu să strig, nu ştiu să înjur.

Caut să scot ce ar fi esenţial din cronica unei săptămâni, să acopăr evenimentele din acea sferă care cuprinde viaţa noastră, în care alergăm de la informaţia de acum, la informaţia zilei de mâine, fără nici o continuitate, fără să ştim care este direcţia pe care vrem s-o avem. Trăim gândindu-ne să supravieţuim, uitându-ne la ceea ce fac alţii. Încercăm să ieşim din acest cerc vicios de nemulţumire, de lipsa de optimism, perseverenţă în proiecte, de lipsă de optimism", a spus Adrian Năstase.

În ceea ce priveşte „Codul Zambaccian. Toate pânzele jos!", autorul declara că această carte nu se doreşte a fi un cod de descifrare, ca si „Codului lui da Vinci" a lui Dan Brown, ci o încercare de cronică, o succesiune de evenimente, o încercare de a da jos pânza de păianjeni de pe ochi. „Cartea mea este un puzzle, o imagine construită din fragmente de realitate, care nu are pretenţia de adevăr", a mai declarat Adrian Năstase.

După acest moment, Adrian Năstase a participat la o întâlnire cu liderii locali ai PSD Vâlcea şi cu primarii din judeţul Vâlcea. „Moţiunea de cenzură poate să fie depusă; ea nici nu ar avea nevoie de text. Ea are nevoie decât titlu. Problema este cu semnăturile, dar depinde foarte mult de decizia UDMR-ului. Istoria ultimilor ani a fost destul de complicată şi s-au creat tot felul de alianţe ad-hoc, diverse formule de colaborare, astfel că acum lucrurile sunt mai complicate. Combinaţiile politice cu PDL nu pot să rămână în picioare, nici măcar la nivel local. Ar fi absolut aberant", a precizat Adrian Năstase în cadrul unei conferinţe de presă de la Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe