A intrat cu autoturismul sub un TIR

miercuri, 9 februarie 2011

A intrat cu autoturismul sub un TIR

Luni dimineata, la ora 8.58, pe DN7, la intersecţia cu DN7 CC, în oraşul Călimăneşti s-a produs un accident rutier soldat cu 3 victime. Astfel, un cetaţean polonez, în vârstă de 28 de ani, ce conducea un autotir cu remorcă, a efectuat manevra la stânga, pentru a se încadra spre Râmnicu Vâlcea, făra să acorde prioritate unui autoturism condus de un argeşean, de 49 de ani, care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a trei persoane, pasagere în autoturism, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Vâlcea în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările continuă.

Depistat de poliţişti după ce a sustras o moară

Poliţiştii din Popeşti au reuşit identificarea principalului suspect în cazul furtului unei mori de măcinat boabe, ce a fost sustrasă în noaptea de 04/05.02.2011, din gospodăria unui cetăţean din comuna Popeşti, satul Urşi. Este vorba de Constantin S., de 33 de ani, din localitate, de la care poliţiştii au reuşit recuperarea bunului furat, ce a fost restituit proprietarului.
Suspectul este cercetat, în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.

Oglinzi auto de 3.000 lei sustrase de pe un Audi A8

Reprezentantul unei societăţi comerciale din municipiu, a sesizat faptul că în noaptea de 06/07.02.2011, persoane necunoscute au sustras sticla oglinzilor retrorivizoare de la autoturismul societăţii, marca Audi A8, ce se afla parcat în apropierea sediului. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei este estimat la 3.000 lei.
Pentru prevenirea comiterii acestui gen de infracţiuni, Poliţia recomandă posesorilor de autovehicule să-şi graveze numărul de înmatriculare al autovehiculului pe sticla oglinzilor retrovizoare, acest lucru fiind un factor descurajant pentru hoţi care în cazul sustragerii nu vor putea comercializa bunurile, pentru simplul motiv că acestea vor putea fi uşor identificate în cazul în care sunt reclamate ca fiind furate.

Condamnat la 4 ani pentru furt calificat, ridicat de poliţişti

Poliţiştii din Drăgăşani au dus la îndeplinire Mandatul de Executare al Pedepsei cu Închisoarea, emis de Judecătoria Drăgăşani, la 21.01.2011, pe numele lui Dumitru C., din localitate, condamnat definitive la 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Acesta a fost reţinut de poliţiştii vâlceni, cu sprijinul colegilor din Constanţa, în timp ce se afla în localitatea Năvodari şi a fost depus în arestul I.P.J. Vâlcea de unde urmează să fie transferat la Penitenciarul Colibaşi, în vederea executării pedepsei.

Cercetaţi penal după ce au „dat atacul" la vie

La data de 07.02.2011, poliţiştii din Drăgăşani au fost sesizaţi de Gheorghe I., din localitate, despre faptul că în perioada 10.01-06.02.2011, persoane necunoscute i-au sustras, din plantaţia cu viţă de vie, din punctul Dealul Olt, 105 şpalieri din beton şi 250 picheţi din lemn, de esenţă stejar, destinaţi susţinerii viţei de vie, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 4.000 lei. În baza sesizarii, poliţiştii au efectuat cercetarea locului faptei şi au demarat investigaţiile, reuşind în scurt timp să identifice principalii suspecţi.
Este vorba de Constantin T., de 37 de ani, din Drăgăşani şi Laurenţiu T., de 18 ani, din Bucureşti, de la care oamenii legii au recuperat un număr de 22 şpalieri şi 97 picheţi, pe care ce doi nu reuşiseră să-i comercializeze.
Cei doi suspecţi sunt acum cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 15 ani.

Braconieri depistaţi de poliţişti

Luni după-amiază, poliţiştii din Mihăeşti au depistat un număr de 3 persoane care pescuiau ilegal pe Râul Olt, în zona Podului de la Tătărani, din comuna Mihăeşti.
Este vorba de Marian D., de 31 de ani, Nicolae M., de 21 de ani, ambii din localitate şi Vasile M., de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care pescuiau ilegal în apele Râului Olt, cu ajutorul unor setci.
Poliţiştii au identificat în portbagajul autovehiculului, cu care cei trei se deplasau, doi saci cu peşte, din specia caras şi 550 m de setci. De asemenea, aceştia aveau asupra lor şi o barcă pneumatică pe care o foloseau la instalarea setcilor. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea confiscării iar pe numele celor trei a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 64, lit. m din OUG nr. 23/2008.

Accident rutier pe fondul neadaptării vitezei

Luni noapte, în jurul orei 22.30, pe DN 64, în municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. Astfel, în timp ce conducea un autoturism, marca Mercedes, Conducătorul auto Emil M., de 24 de ani, din Băbeni, la pătrunderea într-o curbă uşoară la stânga, pe fondul unui carosabil alunecos, nu a adaptat viteza de deplasare a autovehiculului şi a părăsit partea carosabila intrând în coliziune cu doi arbuşti, după care s-a răsturnat pe partea lateral dreaptă.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a suferit fracturi de femur şi claviculă şi rănirea uşoară a pasagerului Bitu M., de de 37 de ani, care a suferit policontuzii. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe