Turismul trebuie să joace un rol major în economia judeţului nostru

duminică, 16 ianuarie 2011

• Deputatul Samoil Vîlcu:

Turismul trebuie să joace un rol major în economia judeţului nostru

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a participat, la sfârşitul săptămânii, la Gala Premiilor Asociaţiei Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România, eveniment desfăşurat, pentru al doilea an consecutiv la Horezu. Cu ocazia acestei manifestări au fost răsplătiţi simbolic, ziariştii şi scriitorii care se exprimă în acest domeniu , dar şi profesioniştii din industria vacanţelor şi călătoriilor.
" A fost pentru mine o onoare să particip la acest eveniment, dar şi un prilej să discutăm despre potenţialul turistic al judeţului Vâlcea. Aşa cum am spus şi cu alte ocazii, Vâlcea poate să cunoască dezvoltarea economică prin turism, Horezu, Călimăneşti-Căciulata, Băile Olăneşti, Salina de la Ocnele Mari, Băile Govora, Voineasa, Vidra sau Obârşia Lotrului pot fi destinaţii turistice atractive pentru turiştii români sau străini.

Mai avem multe de făcut în acest domeniu, iar pârtia de schi de la Voineasa cred că va atrage în următorii ani foarte mulţi oameni care vor dori să se relaxeze.Apreciez eforturile administraţiei locale din Horezu de a promova turismul în zonă, valorile culturale deosebite, elementele de unicitate, atât în România cât şi în întreaga lume. Cred că putem face cu toţii eforturi de a promova Vâlcea ca destinaţie turistică importantă, având ca avantaje o bogată istorie, diversitatea culturală şi numereoasele obiective religioase unice în lume. Turismul trebuie să joace un rol major în economia judeţului nostru. Astfel, ar putea fi favorizate crearea de locuri de muncă şi creşterea nivelului de trai al populaţiei locale", a declarat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Biroul de presă -deputat Samoil Vîlcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe