Sparle si soparle

miercuri, 12 ianuarie 2011

Sparle si soparle

• Şopârlica s-a hotărât să înveţe limba cehă. În acest sens şi-a cumpărat deja un dicţionar român-ceh pentru a comunica mai bine cu băieţii deştepţi care au pus mâna pe distribuţia energiei electrice în sudul ţării, inclusiv în judeţul Vâlcea. Şopârlica furioasă doreşte să-i bage pe cehii de la CEZ „în origini" pe limba lor. De câteva zile, alimentarea cu energie electrică a blocurilor din zona Gării, strada Regina Maria, este la pământ. Numai în ziua de 12.01.2010 în intervalul 15.30 - 17.00 energia electrică a fost întreruptă de vreo 14 ori. Societăţile comerciale care au sediul în zonă şi care depind de funcţionarea neîntreruptă a sistemului electric vor acţiona în instanţă societatea de distribuţie a energiei electrice - CEZ Oltenia, un mastodont economic care deţine monopolul în domeniu şi de aceea îşi permite să-şi bată joc de clienţi.

• Un fost director din Primăria Râmnicului a fost zilele trecute în vizită la Mircia Gutău, la Penitenciarul Turnu Severin. Printre altele, fostul primar i-a mărturisit acestuia că este extrem de dezamăgit de edilul Romeo Rădulescu şi că a greşit atunci când l-a susţinut să candideze pe el şi nu pe Eusebiu Veţeleanu.

• Primarul în funcţie, Romeo Rădulescu, minte aşa cum respiră. Cu prilejul ultimei sale apariţii televizate din anul 2010, edilul Pinocchio a afirmat că râmnicenii din cartierul Goranu se pot racorda fără probleme la canalizare. O mare minciună! Responsabilii APAVIL (fostă Acvarim) ne-au declarat că locuitorii din Goranu nu se pot racorda la sistemul de canalizare deoarece acesta nu este încă funcţional. Aţi citit domnule primar? De-acum înainte, informaţi-vă temeinic înainte să scăpaţi porumbelul pe... cioc. Hai pa!

• Conferenţiarul universitar Remus Grigorescu a transmis presei zilele trecute un comunicat de presă de-a dreptul jenant. Grigorescu jură iubire eternă PSD-ului şi conducătorului preaiubit Ion Cîlea, folosind un limbaj de lemn, care nu-l prea caracterizează. Nu i-am înţeles gestul politicianului conferenţiar. Sau l-am înţeles dar... mai bine tăcem din pricină de prea multă simpatie faţă de domn profesor. „Politica-i o curvă" - înţeleaptă vorbă!

• Râsu-plânsu! Cea mai oribilă glumă a săptămânii: Alina Tîrlea ar putea să fie viitorul viceprimar al Râmnicului! Nici măcar dacă ar gândi cu cea mai importantă parte anatomică (nu vă gândiţi la prostii, este vorba despre: „cap"), nu credem că Rădulescu o va nominaliza pe duduia siliconată la postul de viceprimar. Dar mai ştii... că mare e grădina Domnului...!

• Cosmin Constantinescu, boxerul acela „dâm-dâm" de la categoria semi-muscă, vrea să pară şi el „elevat" (Cosmine, să nu confunzi elevatul cu elevatorul, tăticule!) şi dă cu „mucii în fasole". În tărtăcuţa lui, semantica este sinonimă cu topica. Înapoi la clasa a V-a!

• Mâna dreaptă a lui Trancă, procurorul Rodica Dinu, a preluat atribuţiile procurorului şef în judeţul Vâlcea. Se pare că Dinu se află şi ea în colimatorul procurorilor DNA. Rodica Dinu are două autoturisme, ultimul achiziţionat anul trecut. Dintr-un venit anual care se ridică la suma de 263.000.000 lei vechi, procurorul vâlcean şi-a construit şi o casă de vacanţă la câţiva kilometri de Râmnicu Vâlcea, în comuna Păuşeşti-Măglaşi şi deţine un apartament în Rm. Vâlcea. Procurorul Dinu are şi datorii la bancă, în anii 2004 şi 2005, împrumutând 7.600 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe