Primăria Râmnicului a inclus 5 proiecte pe lista de rezervă cu finanţare prin POR

duminică, 16 ianuarie 2011

Primăria Râmnicului a inclus 5 proiecte pe lista de rezervă cu finanţare prin POR

La începutul acestui an, Primăria Râmnicului a realizat o listă de rezervă ca urmare a solicitarilor Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional 2007 - 2013 si in conformitate cu Instructiunea AM POR 35/2010. In prezent proiectele de pe lista de rezerva se afla in pregatire si o parte dintre ele vor fi depuse in cursul lunii februarie 2011, urmand ca celelalte proiecte de pe lista sa fie depuse conform graficului.

Lista de rezerva a proiectelor finantabile prin Programul Operational Regional 2007-2013 este urmatoarea: „Reabilitare pod peste raul Olt"; „Reabilitare si modernizare Baza de agrement Ostroveni in Municipiul Ramnicu Valcea"; „Sistem de management al traficului in municipiul Ramnicu Valcea"; „Camin de batrani - Corp A - transformare in locuinte sociale"; „Pavilion multifunctional pentru desfasurarea de activitati economice si social-culturale in municipiul Ramnicu Valcea".
„Reabilitare pod peste raul Olt" face parte din lista de rezerva a PIDU al municipiului Rm. Valcea si are ca obiectiv specific reabilitarea podului existent peste raul Olt prin interventii la elementele de constructie pentru imbunatatirea calitatii infrastructurii de transport urbane si desfasurarea traficului rutier in conditii de siguranta.

Lucrarile constau in reabilitarea si consolidarea suprastructurii podului principal, refacerea iluminatului pe pod , curatirea albiei de material aluvionar , vegetatie si repararea apararilor de mal in jurul podului. Documentatia de avizare a lucrarilor de interventii (DALI), avand o valoare de 19.008.270 lei, a fost elaborata in baza expertizei tehnice si aprobata de Consiliul Local prin Hotararea nr. 371/23.12.2010. In prezent se lucreaza la elaborarea cererii de finantare si la intocmirea intregii docmentatii necesare pentru obtinerea finantarii nerambursabile.

De asemenea, Directia de Programe Externe, conform solicitarii Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, desfasoara activitatea de elaborare a Stategiei de Dezvoltare Locala 2014-2020 a municipiului Ramnicu Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe