Deputatul Vîlcu sprijină învăţământul vâlcean

miercuri, 12 ianuarie 2011

Deputatul Vîlcu sprijină învăţământul vâlcean

• Parlamentarul vâlcean va avea o dicuţie cu ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, pentru obţinerea finanţării necesare finalizării lucrărilor la Grupul Şcolar Economic, Administrativ şi de Servicii din Călimăneşti

Aflat în vacanţă parlamentară, deputatul PDL Samoil Vîlcu şi-a propus să se ocupe de o serie de probleme a căror rezolvare trenează de câţiva ani.

Astfel, respectându-şi promisiunea făcută la începutul anului, deputatul Samoil Vîlcu a participat deja la două întâlniri având ca subiect finalizarea lucrărilor la

Grupul Şcolar Economic, Administrativ şi de Servicii din Călimăneşti.

„ După ce săptămâna trecută m-am întâlnit cu inspectorul şcolar general, reprezentantul acestei unităţi de învăţământ şi cu reprezentantul constructorului, astăzi ni s-au alăturat primarul oraşului Călimăneşti şi arhitectul acestei lucrări.
Scopul acestei discuţii a fost de a stabili etapele concrete şi responsabilităţile fiecăruia astfel încât la 15 septembrie 2011 să putem redeschide Grupul Şcolar Economic, Administrativ şi de Servicii din Călimăneşti.

Am căzut de acord că este important să finalizăm într-o primă etapă lucrările de modernizare la clădirea şcolii, apoi la cantină şi internat, iar dacă va mai fi posibil am putea să ne mai gândim şi la sala de sport.

Ca parlamentar am posibilitatea de a discuta cu ministrul Funeriu, şi chiar mi-am luat un angajament în acest sens, iar în această săptămână voi merge cu inspectorul şcolar general să solicităm sprijin financiar pentru finalizarea lucrărilor la campusul şcolar de la Călimăneşti. Dorim să-l convingem pe ministrul Daniel Funeriu că această unitate de învăţământ este importantă nu doar pentru noi ca vâlceni, ci pentru turismul românesc în general", a declarat deputatul Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe