Atelier de lucru la Finanţele Publice vâlcene pentru implementarea “Declaraţiei unice”

miercuri, 5 ianuarie 2011

Atelier de lucru la Finanţele Publice vâlcene pentru implementarea „Declaraţiei unice”

Miercuri, 5 ianuarie a.c., conducerea executivă a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea a organizat o întâlnire de lucru având ca temă implementarea „Declaraţiei unice”. La această activitate au participat reprezentanţi ai Casei Judeţene de Pensii Vâlcea, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea şi specialişti din cadrul DGFP Vâlcea.

„Activitatea organizată de Finanţele Publice vâlcene, parte componentă a Planului campaniei de informare a opiniei publice privind implementarea Declaraţiei 112, a avut ca obiectiv principal pregătirea aplicării unitare a modificărilor legislative adoptate prin Hotărârea Guvernului României nr. 1.397/2010 în ceea ce priveşte declararea impozitului pe venit, contribuţiilor sociale şi a evidenţei nominale a persoanelor asigurate, printr-o singură declaraţie unică.

Pentru buna desfăşurare a  acţiunii, de comun acord, am iniţiat un atelier de lucru cu caracter de permanenţă până la 25 februarie, primul termen pentru depunerea Declaraţiei 112, cu participarea specialiştilor de la fiecare instituţie, pentru simularea procesului de primire, înregistrare, prelucrare a Declaraţiei unice şi identificarea potenţialelor disfuncţionalităţi în vederea prevenirii lor în aplicarea în practică a noului cadrului legislativ. Remarc şi cu acest prilej buna colaborare pe care o avem cu instituţiile publice cu atribuţii în domeniu, în modernizarea şi simplificarea sistemului declarativ al obligaţiilor fiscale”- a declarat Gheorghe Gogîrnoiu, director executiv al DGFP Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe