Accident grav pe Dem Rădulescu

miercuri, 5 ianuarie 2011

Accident grav pe Dem Rădulescu

Anul 2011 a început cu multe accidente rutiere grave pentru vâlceni. În ziua de 3 ianuarie, la ora 16.30, pe strada Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, autoturismul condus de Mircea T (51 de ani), din comuna Vlădeşti a intrat pe contrasens într-o curbă şi a acroşat două autoturisme care circulau din sens opus. Şoferul a fost grav rănit, ca şi o pasageră din autoturism, în vârstă de 41 de ani. Pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare. Un alt accident a avut loc pe DN 7, în după-amiaza de 31 decembrie, în localitatea Bujoreni.

În timp ce conducea un autoturism din direcţia Călimăneşti către Râmnicu Vâlcea, Cosmin D., de 23 de ani, din Călimăneşti nu a adaptat viteza de deplasare a maşinii la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un autoturism marca Mercedes, condus de Adrian M., de 19 ani, din comuna Bujoreni, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului au fost răniţi uşor Adrian M. şi Maria I., de 32 de ani, care au suferit traumatisme şi a fost rănită grav Andreea P., de 20 ani, care a suferit fracturi costale, toţi din autoturismul Mercedes.

În prinma zi a anului nou, la ora 12.30, Dumitru F., de 27 de ani, din comuna Valea Mare a condus autoturismul marca Ford Focus pe strada Calea lui Traian, din Râmnicu Vâlcea şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor Elena B., de 64 de ani şi minorului G.S., de 3 ani, care traversau strada pe marcajul pietonal, acroşându-i cu oglinda, de pe partea stângă a autoturismului. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Vâlcea unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, Elena B., suferind o fractură, iar minorul un traumatism cranio-cerebral minor. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe