Spectacol de Crăciun al orfanilor din casele de copii

miercuri, 8 decembrie 2010

Spectacol de Crăciun al orfanilor din casele de copii

Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii organizează, duminică 19 decembrie, ora 16.00, sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea, spectacolul extraordinar SEARA DE COLINDE, ediţia a 16-a. Tradiţionalul spectacol, ajuns la ediţia 16, este realizat în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea, director executiv Nicolae Badea şi sprijinit de Consiliul Judeţean Vâlcea, preşedinte Ion Cîlea, Primăria Rm.Vâlcea, primar Romeo Rădulescu, ARPE Elveţia, CONPHYS, Ivu Ioachim care acordă premiile speciale.

Un spectacol care merită atenţia tuturor râmnicenilor pentru că pe scenă vor urca copii şi tineri din centrele de plasament dar şi alte grupuri vocale de la diverse şcoli, cum ar fi: Liceul Sanitar, Liceul Pedagogic Matei Basarab. Moş Crăciun vine cu DARURI. În timpul spectacolului se vor oferi mai multe premii în cadrul TOMBOLEI. Astfel pentru cei mai norocosi Moş Crăciun va oferi daruri speciale. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Preşedintele AOCC, Mihai Ghebrea mulţumeşte tuturor partenerilor şi sponsorilor dar şi membrilor AOCC care, voluntar, au depus eforturi mari pentru realizarea acestui spectacol.

Aşadar duminică 19 decembrie de la ora 16:00 sunteţi invitaţi la un spectacol de suflet cu ocazia Crăciunului la sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe