Sparle si soparle

duminică, 19 decembrie 2010

 

Sparle si soparle

• Poate puţină lume ştie, dar trebuie să spunem că licitaţia pentru executarea lucrărilor din cadrul proiectului de reabilitare a infrastructurii turistice din staţiunea Băile Govora a fost câştigat de firma liberalului Dan Niţu - Damila SRL. Societatea a strâns toate „onorurile" la Topul Firmelor Vâlcene, astfel că la Băile Govora s-a dus cu patalamaua la mână şi a reuşit să câştige lejer licitaţia de 5 milioane de euro organizată de către... primarul liberal Mihai Mateescu. Însă, surpriza cea mai mare a fost atunci când Dan Niţu a plusat la licitaţie oferind un termen de garanţie a lucrărilor de... 120 de ani (în condiţiile în care legislaţia prevede un termen maxim de 80 de ani), după ce a aflat „pe surse" că acest criteriu reprezenta 20% din condiţiile de câştigare a licitaţiei. În prezent, proiectul de la Băile Govora se află în faza contestaţiilor, însă punem pariu că tot liberalul Niţu va pune mâna pe contract!?! Prietenii ştiu de ce! Vom detalia la momentul oportun!

• Rămânem tot în tabăra liberalilor vâlceni şi trebuie să spunem că afaceristul Dan Niţu împreună cu falimentarul imberb Bogdan Pistol încearcă să facă legea în PNL Vâlcea, în faţa unui temător preşedinte Buican. Zilele trecute, cei doi lideri de facto din Organizaţia Judeţeană PNL Vâlcea au bătut cu pumnul în masă solicitând ca, pe locurile eligibile de consilieri judeţeni şi locali din partea PNL, să fie implantaţi peste 60% dintre oamenii fideli cuplului Niţu-Pistol. În caz contrar, cei doi au ameninţat că retrag orice finanţare pentru PNL Vâlcea. Ceilalţi membri serioşi şi cu vechime din partid nu vor să înghită ameninţările lui Niţu şi Pistol şi promit să se... revolte în stradă.

• SC Amitrans SRL, societatea de transport mărfuri „de suflet" a directorului general de la Oltchim, Constantin Roibu, are o cifră de afaceri impresionantă în vremuri de criză: aproape 51 de miliarde lei vechi în anul 2009. Tânărul patron de 31 de ani, Nicolae Remus Mihăescu, are suficiente motive de bucurie, când vede că şi în anul 2010 afacerile de pe platformă îi merg „ca unse". Mihăescu a pornit afacerea luând un împrumut de la RAIFFEISEN BANK SA, Sucursala Gorj, conform contractelor de credit nr. 7/ 01.03.2005 şi nr. 8/01.03.2005, imobilul ipotecat, proprietatea garantului ipotecar, însemna: teren intravilan în suprafaţă de 8923 mp, intabulat în Cartea Funciară nr. 58/N a localităţii Polovragi, având numerele cadastrale 139, respectiv 140. Alte amănunte la fel de interesante după sărbători...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe