Sparle si soparle

miercuri, 15 decembrie 2010

Sparle si soparle

• Se pare că prefectul Petre Ungureanu are o "preferinţă" specială pentru zona Malaia (unde deţine mai multe proprietăţi) şi de aceea ar face orice pentru a vedea această localitate foarte curată. Drept urmare, prefectul a amendat zilele trecute într-un mod abuziv Primăria comunei Malaia, lăsându-i pe cei din conducerea instituţiei fără banii pentru cadourile care urmau să fie acordate copiilor din localitate de sărbătorile de iarnă. De fapt, tot proiectul lui Petre Ungureanu, numit pompos "Vâlcea Verde", este doar o gargară a prefectului şi un prilej de a se răfui cu primarii PSD şi PNL.

• Ministrul Valentin Adrian Iliescu e pe picior de plecare din PDL Vâlcea.... Omul este supărat că nu i-a ieşit "pasenţa" la Conferinţa de alegeri a PDL Vâlcea, acolo unde a mizat că Dorel Jurcan şi susţinătorii săi îi vor da voturile pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. De aici a apărut şi mişcarea teatrală a VAI-ului la Conferinţa PDL... Însă, dându-şi seama că nu va ieşi lider la democrat-liberali, ministrul Iliescu a marşat pe tactica înfrăţirii cu "dracul" Dorel Jurcan (după ce aflase că acesta stătea bine în sondajele de dinaintea votului), dar cei 600 de delegaţi nu au înghiţit găluşca lui VAI şi l-au trimis... înapoi la Lungeşti.

• Cea mai nouă găselniţă a fostului deputat Becşenescu sunt... camerele de luat vederi de tip "big brother", montate la bordul microbuzelor firmei Antares Transport. De fapt, Dumitru Becşenescu spune că în domeniul său de activitate şoferii tind să trăiască mai degraba din şpagă decât din salariu. "Şoferii şi-au stabilit şi un target. Astfel, un şofer nu are voie să vină acasă cu mai puţin de 150 de lei în buzunar. Din fraudă, bineînţeles", afirmă amuzat omul de afaceri.

• Zece angajaţi ai Hidroelectrica Vâlcea au fost cercetaţi de DNA într-un dosar de corupţie. Aceştia au fost de curând scoşi de sub urmărire penală. Vom reveni în curând cu amănunte.

• Fiul şoferului lui Constantin Roibu - Oltchim are o firmă de transport care primeşte lunar zeci de mii de euro de la combinatul chimic. Tirurile societăţii AMITRANS încarcă zilnic produse Oltchim pe care le distribuie în ţară şi în străinătate. Puştiul a obţinut contractul după ce tatăl său l-a salvat pe Roibu de la un accident de circulaţie în urmă cu câţiva ani.

• Gheorghe Roibu, directorul de la Oltgrup PVC, este văzut zilnic în compania unei tinere doamne. Încă de la ora şapte dimineaţa. Nu suntem detectivi, au făcut alţii pe detectivii pentru noi. Şi nu numai. Ţineţi aproape!

• Soţul doamnei portocalii Ana Maria Patru este director la societatea Chempro Chemicals şi nu la Oltchim, aşa cum am scris într-unul dintre numerele trecute. Şi are studii superioare!

• Primarul din Ioneşti va fi „forţat" de DNA să plece de la primărie. Nici afacerile nu-i merg prea bine lui Constantin Neagoie.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe