Societatea Vlăsia, denigrată de inspectorul general Ene

miercuri, 22 decembrie 2010

• Acţiune executată la comandă?

Societatea Vlăsia, denigrată de inspectorul general Ene

Programul Guvernamental „Lapte şi Corn" se desfăşoară fără probleme în judeţul Vâlcea. Firma SC Vlăsia SRL dă dovadă şi în acest an şcolar de maximă seriozitate, distribuind atât laptele şi cornul, cât şi merele, miilor de elevi vâlceni. Neavând ce să-i reproşeze acestei societăţi comerciale inspectorul şcolar general, Gabriela Ene, a lansat zilele trecute un atac penibil şi total neargumentat împotriva SC Vlăsia SRL: „Calitatea produselor destinate elevilor lasă de dorit. Am primit reclamaţii de la directorul şcolii din Roeşti care precizează că s-au găsit cornuri cu cuie. Totodată, şi profesorii din Olăneşti au depus reclamaţii privind calitatea merelor, iar lista poate continua. Sunt mai multe sesizări venite la Inspectorat.

Ce pot să vă spun este că vina nu ne aparţine; am avut un singur membru în comisie. Cert este că am înştiinţat şi Consiliul Judeţean, instituţie care ne-a precizat că trebuie apelat la Protecţia Consumatorului". Din investigaţiile „Ziarului de Vâlcea" a reieşit o informaţie, pe care încă o mai verificăm: doamna Gabriela Ene a făcut aceste afirmaţii tendenţioase şi calomnioase în cadrul unei conferinţe de presă „la sugestia" societăţii concurente - SC Vel Pitar SA, care a pierdut licitaţia pentru distribuţia produselor lapte şi corn în judeţul Vâlcea în anul şcolar 2010-2011. Mai există şi varianta ca profesoara Gabriela Ene să fi fost dezinformată de către subalterni „binevoitori". O revenire în presă asupra acestor informaţii denigratoare la adresa societăţii Vlăsia din Piteşti a inspectorului şef de la învăţământ va lămuri, cu siguranţă, această situaţie. Aşa cum era normal, am luat legătura şi cu directorul SC Vlăsia SRL, Aurel Săvulescu, care ne-a declarat: „Am aflat cu stupoare şi cu maximă indignare ceea ce le-a spus doamna Ene ziariştilor. Doresc să precizez că acel cui a fost înfipt de către un răuvoitor în corn.

Este vorba despre un corn distribuit la o şcoală din Roeşti. Am vorbit imediat cu responsabilii din cadrul şcolii, care nu au ştiut să ne spună când a fost furnizat acel corn şi în ce lot. Cred că este o făcătură, prin care se urmăreşte denigrarea societăţii noastre. Cuiul respectiv are 7 cm şi a fost introdus prin folia protectoare a cornului, pe laterală. Noi intenţionăm să depunem o plângere la Poliţie pentru că acesta este un act de-a dreptul criminal. În privinţa merelor, doresc să le adresez domnilor de la Olăneşti o întrebare: De ce au recepţionat merele dacă au observat că sunt stricate? Eu vă pot pune la dispoziţie toate actele de recepţie a produselor, semnate de responsabilii de la şcoala din Olăneşti. Dacă ne-ar fi sesizat că merele au probleme, noi am fi dus imediat altele. Realitatea este că aceste mere sunt ţinute cu zilele în condiţii improprii, nefiind distribuite la timp elevilor." (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe