Primarul Daniel Muşat a asfaltat 14 km de drumuri şi a construit două dispensare

miercuri, 22 decembrie 2010

• În comuna Milcoiu,

Primarul Daniel Muşat a asfaltat 14 km de drumuri şi a construit două dispensare

Primarul comunei Milcoiu, Daniel Muşat, a anunţat zilele trecute că în acest an a reuşit să finalizeze şi să asfalteze drumuri şi străzi comunale pe o lungime de 14 kilometri. De asemenea, tot în 2010 s-au construit două dispensare medicale noi în satele Ciuteşti şi Izbăşeşti, deosebit de importante pentru locuitorii din această zonă. „Am ridicat o troiţă chiar în centrul comunei şi am amenajat un parc iluminat cu ornamente şi decoraţiuni. Din timp, am aprovizionat şcolile şi primăria cu combustibil solid pentru sezonul rece. Tot în acest an, am început execuţia podului care face legătura între satele Ciuteşti şi Izbăşeşti. Totodată, se lucrează la realizarea unui canal colector de-a lungul străzii Valea Comencii.

Este un obiectiv foarte important, pe care dorim să-l finalizăm, mai ales că, pe timp ploios şi rece, apa se revarsă pe drumul respectiv, devenind impracticabil. S-a modernizat sistemul de iluminat public în toată comuna, acesta funcţionând şi pe timp de noapte. Toate aceste investiţii au fost încheiate cu bani puţini, cu sponsorizări, iar un rol important l-au avut beneficiarii Legii 416, care au contribuit la finalizarea lor. O parte din materialele necesare construcţiilor am avut-o noi, restul a venit prin bunăvoinţa oamenilor de bine, care au vrut să dea o mână de ajutor primăriei", a precizat primarul comunei Milcoiu, Daniel Muşat.

Pentru anul 2011, primarul Daniel Muşat are în vedere cu prioritate demararea lucrărilor pe Măsura 3.2.2 privind introducerea sistemului de alimentare cu apă şi a celui de canalizare plus staţie de epurare, dar şi asfaltarea unor drumuri de interes local, pe o lungime de 4,8 km. „Un alt obiectiv pe care vrem să-l atingem anul viitor este construcţia unui cămin cultural, deoarece comuna Milcoiu nu are un astfel de edificiu. Ţinând cont că sărbătorile de iarnă bat la uşă, ne pregătim pentru a le întâmpina cum se cuvine. În parcul pentru copii vom decora un brad, în jurul căruia cei mici vor primi daruri din partea primăriei. Totodată, vom pune ghirlande pe aleile principale din comună şi vom crea o atmosferă prin care spiritul acestor sărbători să pătrundă în casa fiecărui cetăţean din Milcoiu", a mai declarat primarul comunei Milcoiu, Daniel Muşat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe