|duminică, august 14, 2022
  • Follow Us!

Peste 150 de democrat-liberali au venit să-l susţină pe candidatul Valentin Iliescu 

• La Teatrul Anton Pann, lansare la preşedinţia PDL Vâlcea în stil occidental

Peste 150 de democrat-liberali au venit să-l susţină pe candidatul Valentin Iliescu

• printre cei care au trecut în tabăra lui Valentin Iliescu se numără: Gheorghe Vieru, Petre Grigore, Bogdan Almaşi şi primarii din Lungeşti şi Mădulari

Marţi, 7 decembrie, la sala mare a Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea a avut loc festivitatea de lansare a candidaturii ministrului pentru Relaţia cu Parlamentul, Valentin Adrian Iliescu, la funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal (PDL) Vâlcea în perspectiva alegerilor din data de 11 decembrie 2010. La eveniment au fost prezente peste 150 de persoane, simpatizanţi sau chiar membri PDL, care şi-au exprimat sprijinul şi susţinerea pentru candidatul Valentin Iliescu.
Lansarea candidaturii politicianului pedelist s-a făcut într-o atmosferă orginală, occidentală, animată fiind de apariţiile pe un ecran uriaş a unor personalităţi din cadrul conducerii centrale, de câteva bannere uriaşe (însă nepersonalizate cu judeţul Vâlcea), dar şi de trupa de muzică „Hora”, care a „încins” sala spre finalul evenimentului.

La sala Teatrului Anton Pann au fost prezenţi şi câţiva membri din conducerea PDL Vâlcea – Gheorghe Vieru, Petre Grigore, Ştefan Prală şi Bogdan Almaşi – trei primari, printre care cei de la Lungeşti şi Mădulari, câţiva directori de instituţii şi doi secretari de stat (de la Ministerul Mediului şi de la Ministerul Culturii).
În timpul susţinerii discursului, pe un ecran amplasat pe scenă apăreau succesiv membrii din cadrul conducerii centrale a PDL, care toţi îşi exprimau susţinerea pentru candidatul Valentin Adrian Iliescu. Printre cei care au răspuns „virtual” invitaţiei ministrului pentru Relaţia cu Parlamentul s-au numărat: Ioan Oltean, vicepreşedintele PDL; Mircea Toader, liderul PDL din Camera Deputaţilor, Aurel Rădulescu, liderul grupului din Senat; deputatul Raluca Turcan, şi consilierul personal al premierului Emil Boc, Andreea Vass.

În discursul său, Valentin Adrian Iliescu a punctat de mai multe ori care au fost principalele hibe ale organizaţiei PDL Vâlcea, cine poartă vina, de ce s-a ajuns aici, precum şi ce este de făcut în continuare. În principal, din discursul lui Valentin Adrian Iliescu s-a desprins ideea că după ce va deveni preşedinte al PDL Vâlcea va rupe alianţa cu PSD de la Consiliul Judeţean Vâlcea, şi va reface alianţa cu liberalii, iar scorul pe care şi-l propune la alegerile din 2012 este unul ambiţios: funcţiile de preşedinte al CJ Vâcea şi cea de primar al Râmnicului, precum şi 24 primării din cele 89 din judeţul Vâlcea. (P.C.)

Leave a Response