Jurnalista Ana Maria Niţu şi-a lansat albumul de muzică populară “Am plecat mamă de-acasă"

miercuri, 29 decembrie 2010

Jurnalista Ana Maria Niţu şi-a lansat albumul de muzică populară „Am plecat mamă de-acasă"

În cursul săptămânii trecute, ziarista Ana Maria Niţu şi-a lansat primul album de muzică populară intitulat „Am plecat mamă de-acasă". Familia, rudele, prietenii, dar şi cele mai importante autorităţi ale judeţului Vâlcea au fost alături de solista de muzică populară la început de drum. Printre aceştia s-au numărat şi preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, prefectul Petre Ungureanu, primarul Romeo Rădulescu, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu. De asemenea, printre invitaţi s-au aflat şi inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Ion Stoica, fostul prefect Remus Grigorescu, dar şi consilierul judeţean PNL Victor Popescu.

„Nu puteam să lipsesc de la lansarea primului său album. Am un respect deosebit pentru dumneaei, o apreciez şi am rămas impresionat de vocea sa", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea. Şi prefectul de Vâlcea a ţinut să o felicite pe Ana Maria Niţu pentru realizările sale şi i-a propus tinerei interprete să expună în instituţia pe care o conduce colecţia ei de costume populare. „Mai rar se întâlnesc şi frumuseţea şi talentul. Am apreciat-o ca jurnalist, dar acum o apreciez şi mai mult", a declarat Petre Ungureanu.

Invitata de onoare a Anei Maria Niţu a fost însă Ioana Lătăreţu, nora Mariei Lătăreţu. „Eu o felicit pentru muncă, pentru strădanie şi pot să spun că Ana Maria, de acum, şi-a întins aripile de privighetoare către consacrare. Te felicit cum împarţi munca de gazetar cu cea de interpret", a spus Ioana Lătăreţu. Primarii comunelor Amărăşti - Constantin Drăghici, Tomşani - Dumitru Pearcu, şi Creţeni - Ion Spîrleanu, au fost şi ei alături de solista de muzica populară. Pe scenă, alături de Ana Maria Niţu, au urcat pe rând interpreţii Cristina Udrea, Elena Iordan, Radu Dorca şi Rodica Mitran, dar şi Haiducii din Amărăşti. Surpriza serii a fost însă una specială: apariţia pe scenă a interpretei Mariana Ionescu Căpitănescu.

Absolventă a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii „Lucian Blaga" Sibiu, cu un master în jurnalism şi relaţii publice, Ana Maria Niţu s-a născut pe 6 iunie 1985, în oraşul Târgul Cărbuneşti, judeţul Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe