Finanţele Publice Vâlcea au organizat o mega-licitaţie de 30 milioane euro

miercuri, 29 decembrie 2010

• Pentru contractarea unor servicii poştale de distribuire a corespondenţei,

Finanţele Publice Vâlcea au organizat o mega-licitaţie de 30 milioane euro

În data de 16 decembrie 2010, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea a organizat o mega-licitaţie privind contractarea unor servicii poştale de distribuire a corespondenţei pentru anii 2011 şi 2012. Potrivit anunţului, valoarea maximă totală a achiziţiilor pentru întreaga durată a acordului-cadru (valoare estimată fără TVA) este de circa 127,3 milioane lei (peste 30 milioane de euro). Nu se ştie încă numele câştigătorului, însă se pare că rezultatul licitaţiei a fost contestat deja la CNSC.
Firma care a câştigat licitaţia va trebui să facă mai multe trimiteri din sfera serviciului universal: trimiteri de corespondenţă - 984.000, trimiteri infadres - 100.800, trimiteri de corespondenţă cu serviciul suplimentar recomandat - 240.000. Trimiteri din afara sferei serviciului universal: trimiteri prioripost - 12.000, trimiteri de corespondenţă neprioritară cu confirmare de primire - 43.200.000. Mediul urban va reprezenta 82% din total volum trimiteri, iar restul vor fi în mediul rural.

Garanţia de participare la licitaţie a fost de 1.000.000 lei, iar garanţia de bună execuţie a fost de 10% din preţul fiecărui contract subsecvent încheiat, exclusiv TVA.

În vara anului 2010, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea a semnat un alt mega-contract, cu SC Xerox România Echipamente şi Servicii SA, la valoarea de peste 33,78 milioane lei (circa 8 milioane euro). În schimbul acestor bani, societatea în cauză execută servicii de procesare, printare, anvelopare, cartare, scanare şi gestionare (arhivare) de date la sediul Unităţii de Imprimare Rapidă Râmnicu Vâlcea din Stolniceni. Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut asta pentru că valoarea estimată iniţială era de 35,5 milioane lei, iar după negociere s-a reuşit să se ajungă la o sumă mai mică, de 33,78 milioane lei. SC Xerox România Echipamente şi Servicii SA este o subsidiară a Xerox Corp., leader mondial în managementul documentelor. Xerox dezvoltă şi comercializează la nivel global tehnologii inovatoare, soluţii şi produse pentru procesarea şi gestionarea documentelor pe care clienţii se pot baza pentru a-şi controla costurile. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe