Este foarte important să nu-i uităm pe cei care au căzut în Revoluţia din 1989

miercuri, 22 decembrie 2010

• Deputatul Samoil Vîlcu consideră că

Este foarte important să nu-i uităm pe cei care au căzut în Revoluţia din 1989

„Împlinirea a 21 de ani de la Revoluţia Română din decembrie 1989 este un moment în care, noi toţi, trebuie să cinstim memoria eroilor martiri care şi-au dat viaţa în acele zile", afirmă deputatul PDL Samoil Vîlcu într-un mesaj transmis cu această ocazie.

„Pe 22 decembrie s-au împlint 21 de ani de când românii au ieşit în stradă, protestând împotriva dictaturii şi a regimului comunist. Atunci au căzut victime oameni nevinovaţi, oameni care n-au mai suportat umilinţa. Majoritatea celor care au murit în decembrie 1989, erau tineri care sperau ca România să fie liberă în adevăratul sens al cuvântului, şi-au dat viaţa pentru libertatea, credinţa şi demnitatea poporului român.

În aceste zile este foarte important să nu-i uităm pe cei care au căzut în Revoluţia din 1989 pentru că avem datoria morală să ne gândim cu respect şi recunoştinţă la cei care, de atunci, sunt eroii revoltei populare anticomuniste.
În memoria acestor eroi, toţi avem datoria să facem eforturi şi sacrificii pentru a avea o societate mai bună de care se vor bucura copiii noştri", a mai spus deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe