Cadouri pentru copii oferite din suflet de Emilian Frîncu

miercuri, 29 decembrie 2010

Cadouri pentru copii oferite din suflet de Emilian Frîncu

Senatorul Emilian Frîncu a participat în seara zilei de sămbătă 24 decembrie 2010 la o acţiune organizată de tineretul liberal din cadrul PNL Rm.Vâlcea condus de Ana Preoteasa şi care a avut ca loc de desfăşurare secţia PEDIATRIE din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Cu această ocazie, senatorul liberal, alături de tinerii organizaţiei municipale şi de colegii din Biroul Politic au împărţit cadouri copiilor care îşi petreceau ziua naşterii domnului Isus Hristos pe patul de spital. Aproximativ 120 de mame şi copii au întâmpinat cu bucurie pe cel care a dăruit din suflet dulciuri, sucuri şi fructe, omul Emilian Frîncu şi pe colegii acestuia. Moş Crăciun şi tinerii liberali au interpretat colinde, specifice acestei perioade a anului şi au adus puţină bucurie în sufletul micuţilor aflaţi departe de casă . Deşi era seara de Ajun, senatorul liberal a preferat să meargă mai întâi în mijlocul marii familii de la Spitalul de Urgenţă şi după aceea să se întoarcă la familia sa.

Emilian Frîncu a mulţumit cadrelor medicale, personalului secţiei care, sub conducerea doamnei doctor Colţa Rodica veghează zi şi noapte la sănătatea micuţilor care în seara zilei de Ajun se uitau cu sufletul curat şi ochii mari la cei care au reuşit să aducă o mică bucurie şi o mare speranţă tuturor celor prezenţi la această acţiune.

 "Sunt bucuros că prin această acţiune, cu ajutorul colegilor mei de la Partidul Naţional Liberal, am reusit să aducem un zâmbet şi o speranţă pe chipul acestor copii care reprezintă pentru mine viitorul acestui popor mult încercat în decursul istoriei. Muţumesc personalului medical, medici, asistente, îngrijitori care, zi şi noapte, veghează la sănătatea viitorului nostru" a spus la finalul adunării Emilian Frîncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe