“Bazar Traian", primul complex comercial din Râmnicu Vâlcea la standarde occidentale

miercuri, 15 decembrie 2010

Cele mai mici preţuri din oraş la:

„Bazar Traian", primul complex comercial din Râmnicu Vâlcea la standarde occidentale

Investiţie în folosul vâlcenilor! Tânăra societate Solaria Invest din Râmnicu Vâlcea va inaugura în data de 20 decembrie, ora 14.00, un complex comercial amenajat la standarde occidentale. „Bazar Traian" este situat în strada Nicolae Bălcescu, nr.38 (pe locaţia fostei Autogări Traian).

Complexul comercial le va permite vâlcenilor să cumpere la preţurile cele mai mici din judeţ (preţuri de producător/importator) bunuri de largă folosinţă, alimentare şi nealimentare. 
Bazar Traian ocupă o suprafaţă de 8000 metri pătraţi şi găzduieşte 188 de standuri comerciale, dar şi Autogara Dacos, cea mai modernă autogară din judeţ. Oferta de servicii este una larga, pornind de la cele alimentare, supermarket, farmacie, electrocasnice, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, chimicale, obiecte de menaj, curăţătorie chimică, servicii GSM, loto, piese auto, florărie, papetărie, precum şi serviciul de transport călători, asigurat de binecunoscuta societate Dacos, ce va reuni un număr de peste 15 transportatori, cu rute interne şi internaţionale devenind cea mai importantă autogară din judeţ.


Bazarul este inaugurat cu un grad de ocupare de 100% şi beneficiază de:
servicii de monitorizare video, pază asigurată de agenţi de securitate, servicii de curăţenie, spaţii recreative şi un număr de 105 locuri de parcare. Bazarul va fi deschis în fiecare zi în intervalul orar 08.00-22.00.
Odată cu inaugurarea s-a reuşit şi amenajarea unui târg de produse
tradiţionale si bio ce se va desfăşura în perioada 20-24 decembrie, urmând ca
acest gen de evenimente să devină o tradiţie în incinta Bazarului Traian. Următorul târg va avea ca tematică ceramica de Horezu şi se va desfăşura în luna ianuarie 2011. Scopul acestor târguri este acela de a promova produsele şi valorile locale.

• SC Solaria Invest SRL este o societate cu sediul în Râmnicu Vâlcea, care are ca obiectiv dezvoltarea de proiecte comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe