16 medalii, între care două de aur, pentru karateka de la Chimia

miercuri, 1 decembrie 2010

La finala Campionatului Naţional WKF:

16 medalii, între care două de aur, pentru karateka de la Chimia

- în acest an, sportivii lui Paul Dinu au câştigat circa 120 de medalii la competiţiile interne şi internaţionale la care au participat
 

La finala Campionatului Naţional de Karate WKF. Sportivii de la secţia de karate a C.S. CHIMIA Rm.Vâlcea au câştigat 16 medalii din care 2 de aur, 5 de argint şi 9 de bronz,

Stanciu, campion naţional

Astfel; aurul a fost câştigat de Nicolae Stanciu - kumite juniori -76 kg şi echipa de kumite tineret (Andi Ştifu, Nicolae Stanciu, Bogdan Gogoloşi şi Mihai Mazilu),Argint: Nicolae Stanciu - kumite tineret -75 kg, Mihai Mazilu - kumite tineret +80 kg, Raluca Frumuşelu: kumite tineret -60 kg, echipa de kata tineret feminin (Iuliana Avram, Andreea Bâlă şi Raluca Frumuşelu), echipa de kumite juniori (Nicolae Stanciu, Bogdan Gogoloşi, Alin Florea şi Andrei Florea). Bronz: Echipa de kata tineret masculin (Nicolae Stanciu, Bogdan Gogoloşi şi Andrei Florea), Locul III: Diana Cocoşi - kumite junioare -53 kg, Bogdan Gogoloşi - kumite cadeţi -57 kg, Nicolae Stanciu - kata individual juniori, Diana Cocoşi la kumite tineret -55 kg, Florea Alin la kumite juniori +76 kg, Vişan Remus la kumite tineret -70 kg, Echipa de kata juniori masculin formată din (Nicolae Stanciu, Bogdan Gogoloşi şi Andrei Florea) şi echipa de kumite tineret feminin (Iuliana Avram, Raluca Frumuşelu, Diana Cocoşi şi Andreea Bîlă).

Bronz la Europene

La finala Campionatului European de Karate Shotokan, de la Veneţia. sportivii de la C.S. CHIMIA Rm.Vâlcea, alături de antrenorul emerit Paul Dinu, au avut o comportare destul de bună, reuşind să câştige pentru România şi judeţul nostru patru medalii de bronz şi un loc 5, astfel: medalii de bronz: Raluca Frumuşelu (kumite tineret -60 kg)., Andreea Bîlă (kumite tineret - 50 kg)., Nicolae Stanciu (kumite -68 kg.), Bogdan Gogoloşi (kumite cadeţi -57 kg). şi locul V la la de kumite individual seniori +84 kg., de Paul Dinu.

„Un an extraordinar!"

,,A fost un extraordinar de bun pentru secţia de karate de la C.S. CHIMIA Rm.Vâlcea, având în vedere rezultatele deosebite obţinute pană acum. La Campionatele Naţionale am câştigat 53 de medalii (15 de aur, 16 de argint şi 22 de bronz), la Mondiale - 6 medalii (2 de argint şi 4 de bronz), la Europene - 4 medalii de bronz şi 2 locuri V, la Cupa României, 25 de medalii (11 de aur, 7 de argint şi 7 de bronz). Tot în anul competiţional 2010, împreună cu sportivii secţiei de karate am participat la o serie de cupe nţionale de la care am reuşit să câştigăm 31 de medalii din care 6 de aur, 11 de argint şi 14 de bronz. Dacă facem un total al medaliilor din 2010 putem spune că sportivii noştri de la secţia de karate au câştigat de la cupele şi campionatele la care au participat numai puţin de 120 de medalii din care 33 de aur, 36 de argint şi 51 de bronz. Dacă este mult sau puţin, asta las la aprecierea dumneavoastră, a cititorilor şi vă transmit că practicarea acestei frumoase arte marţiale - karate, reprezintă o alternativă a tinerilor de a fi implicaţi în ceva pozitiv şi constructiv pentru viaţa lor, pe lângă o sănătate fizică şi mentală de fier'', spune antrenorul emerit Paul Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe