Patronul Romeo Rădulescu are afiş publicitar chiar pe clădirea Moda Sârguinţa SCM

duminică, 7 noiembrie 2010

Patronul Romeo Rădulescu are afiş publicitar chiar pe clădirea Moda Sârguinţa SCM

 

• primarul-patron Romeo Rădulescu nu are mesh-ul publicitar amplasat oriunde, ci chiar pe porţiunea de clădire pe care Primăria Râmnicului şi cei de la Moda Sârguinţa SCM trebuiau să o dărâme pentru a face loc extinderii străzii Calea lui Traian • termenul limită impus de consiliul local a expirat pe 30 octombrie 2010

 

De câteva luni bune, cei de la societatea Moda Sârguinţa SCM şi-au găsit un „avocat” nesperat de abil care să le apere interesele şi să nu le demoleze clădirea insalubră şi infectă din centrul Râmnicului (dintre River Plaza Mall şi Winmarkt Mall): chiar... primarul Romeo Rădulescu. Spunem asta pentru că patronul firmei Extins SRL - adică tot primarul Rădulescu - a găsit o „înţelegere” suspectă la conducerea Moda Sârguinţa SCM pentru a-şi amplasa un mesh publicitar de aproape 16 metri pătraţi exact pe clădirea acestora din centrul Râmnicului.

 

Luând-o alene pe firul deducţiei, mai putem constata că primarul-patron Romeo Rădulescu nu are mesh-ul publicitar amplasat oriunde, ci chiar pe porţiunea de clădire pe care Primăria Râmnicului şi cei de la Moda Sârguinţa SCM trebuiau să o dărâme pentru a face loc extinderii străzii Calea lui Traian.

Acum, este mai evident ca oricând că imobilul celor de la Moda Sârguinţa nu va fi demolat niciodată în mandatul lui Romeo Rădulescu şi nici nu va fi modernizat, asta pentru că reabilitarea presupune înlăturarea tuturor materialelor publicitare de pe faţadă timp de câteva luni. Or, patronul Rădulescu nu-şi permite să piardă oportunitatea de a-şi promova gratis firma chiar în buricul târgului...

 

Pe data de 30 octombrie 2010 a expirat ultimatumul dat de Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea în ceea ce priveşte termenul limită până la care cei de la Moda Sârguinţa SCM puteau să demareze lucrările de modernizare. Iată ce spune la art. 5 aliniatul 2 din Hotărârea nr. 248/31 august 2010 privind realizarea unui schimb de imobile şi desfiinţarea parţială a construcţiei „Complex Moda Sârguinţa SCM”, situată în Calea lui Traian, nr. 125: „Demolarea imobilului prevăzut la alin. (1) se va face de către societatea Moda Sârguinţa SCM, pe cheltuiala acesteia, în baza devizului de lucrări, însuşit la art. 3, în termen de maxim 60 de zile calendaristice de la data adoptării prezentei hotărâri”. Numai că cele 60 de zile au trecut, iar conducerea Moda Sârguinţa continuă să sfideze orice normă legală şi de bun simţ.

 

Aceasta nu este prima abatere de la hotărârile de consiliu local a celor de la Moda Sârguinţa SCM: în ianuarie 2010, Moda Sârguinţa a primit un termen maxim de 45 de zile pentru a începe lucrările de demolare parţială a clădirii şi de renovare a imobilului care rămânea după demolare. Însă, cu largul concurs al primarului Rădulescu, cei de la Moda Sârguinţa şi-au permis să arunce la coş două decizii ale consiliului local şi să nu dea măcar un strat de var pe faţada clădirii.

 

De fapt, cei de la Moda Sârguinţa au profitat din plin de slăbiciunile primarului Romeo Rădulescu şi şi-au permis să calce legile din România şi deciziile consiliului local fără ca să păţească nimic. În continuare, râmnicenii au o „privelişte” de clădire în centrul oraşului care ne face de ruşine în faţa tuturor. (Petre Coman)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe