Buducnost, Itxako, Gyor sau Krim Ljubljana, posibile adversare ale vâlcencelor în turul secund

miercuri, 17 noiembrie 2010

• Pentru că va termina competiţia pe locul secund, Oltchim merge în turul doi al Ligii Campionilor, dar nu va mai fi cap de serie

• Buducnost, Itxako, Gyor sau Krim Ljubljana, posibile adversare ale vâlcencelor în turul secund

 

După un început dezastruos, înfrângere la Randers şi la Larvik, vicecampioana Europei, Oltchim Rm. Vâlcea, şi-a salvat in extremis prima parte asezonului, reuşind să câştige la Toulon şi acasă, duminică, în confruntarea cu danezele de la Randers. N-a fost să fie 7 De remarcat faptul că înainte de meciul cu danezele, profesorul Petre Berbecaru a pronosticat o victorie a vâlcencelor la o diferenţă de 7 goluri. Nu a fost să fie, deşi Oltchim a condus în minutul 50 la 7 goluri avans (23-16), însă a fost o victorie la 6 goluri, 28-22.

A fost meciul în care a strălucit din nou portarul Paula Ungureanu, care a reuşit (deşi a avut palma dreaptă parţial bandajată) un număr de 10 parade. Ozel, practic inexistentă Pe de altă parte, coordonatorul de joc vâlcean, turcoaica Yeliz Ozel, a fost practic inexistentă, nereuşind nici un gol, dar având destul de multe greşeli atât cât a stat pe teren. Nici Cristina Neagu nu a fost în „largul” său, interul chimist reuşind doar un gol. Viborg, aproape out Înaintea ultimei etape, campioana Europei, Viborg, „tremură”. Nordicele trebuie să bată în ultima etapă acasă pe Dinamo Volgograd, dar la 9 goluri (pentru că au pierdut în tur, 33-41) pentru a merge mai departe.

De asemenea, o altă echipă de top în handbalul european, Hypo Viena, trebuie să bată pe HC Leipzig pentru a se califica mai departe. Buducnost, Itxako (marea surpriză), Larvik, Oltchim, Gyor şi Krim Ljubljana, sunt deja calificate în faza următoare a competiţiei. Nu suntem cap de serie Pentru că nu merg mai departe de pe primul loc, vâlcencele nu vor mai fi cap de serie la tragerea lasorţi pentru faza următoare a competiţiei. Oltchim va fi în grupa următoare cu una din echipele ce vor termina pe locul 2 în grupele A, B sau D, şi cu două formaţii care vor câştiga aceste grupe.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe