Ministrul-clovn Valentin Iliescu a lăsat o gaură de 3,5 miliarde lei la PDL Giurgiu

miercuri, 13 octombrie 2010

A fost elucidat misterul banilor cu care a fost cumpărată Televiziunea Etalon?

Ministrul-clovn Valentin Iliescu a lăsat o gaură de 3,5 miliarde lei la PDL Giurgiu

Ministrul-clovn Valentin Iliescu agită apele şi în Organizaţia Judeţeană a PDL Giurgiu. Realizând că nu are nici o şansă în lupta pentru şefia PDL Vâlcea, V.A.I. („VAI“ steaua lui!) intenţionează să se întoarcă în judeţul de unde a plecat cu multiple şuturi aplicate în partea dorsală cu maximă generozitate de colegii giurgiuveni în urmă cu câteva luni.

Organizaţia din Giurgiu a PDL îl aşteaptă deja cu braţele deschise pe ministrul gargaragiu al „dezinformării publice şi al promisiunilor neonorate“. Iată ce scria publicaţia online www.saptamanagiurgiuveana.ro, în data de 14.09.2010:

„Ca umare a declaraţiei domnului V.A.I. pe site-ul de dezinformare Giurgiu News, deţinut de acesta şi vândut între timp deputatului de Dâmboviţa  B.C. prin care acesta anunţa că vrea să vină joi la Giurgiu am fost contactaţi telefonic de domnul deputat Dan Pasat care a ţinut să ne facă următoarea declaraţie:

"De abia îl aşteptăm pe domnul Valentin Adrian Iliescu, poate cu această ocazie domnia sa va face şi o analiză prin care să se justifice cum este posibil să piardă atât alegerile locale cât şi pe cele parlamentare, în perioada în care domnia sa a fost preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Giurgiu mai mult de atât, poate de această dată oferă şi o justificare din punct de vedere financiar a celor 3 miliarde jumatate, gaură cu care a lăsat trezoreria partidului în momentul în care acesta a plecat.

Vă promit că în calitate de secretar general al organizaţiei judeţene PD-L Giurgiu voi organiza o şedinţă specială pentru dumneavoastră, pentru că şi noi suntem tare nerăbdători să elucidăm aceste mistere nerezolvate de doi ani." Cu stimă, secretar general PD-L Giurgiu, Deputat Dan Pasat “ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe