Deputatul Samoil Vîlcu nu va vota moţiunea de cenzură depusă PSD-PNL

duminică, 24 octombrie 2010

Deputatul Samoil Vîlcu nu va vota moţiunea de cenzură depusă PSD-PNL

Deputatul PDL Samoil Vîlcu dezminte informaţiile lansate de liderul PNL Vâlcea, conform cărora, ar intenţiona să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de social democraţi:

“Mă simt obligat să resping aceste afirmaţii. Nici nu se pune problema ca eu, în calitate de parlamentar PDL, să votez moţiunea de cenzură. De-a lungul timpului, am trecut împreună cu colegii mei democrat-liberali, prin situaţii dificile, dar sunt convins că vom depăşi această perioadă, complicată din punct de vedere economic, şi cred că va urma o perioadă de relansare.

Declaraţiile liderului PNL Vâlcea sunt total neadevărate, aşa cum am spus şi cu alte ocazii nu intenţionez să-mi trădez partidul care m-a propulsat la statutul de deputat , iar aceste afirmaţii mincinoase,  probabil fac parte dintr-un scenariu având ca scop denigrarea mea.                                                          

Concluzionând, nu voi vota moţiunea de cenzură, nu doar pentru că nu doresc să trădez partidul din care fac parte, ci şi pentru că nu cred că PSD ar putea să facă lucruri mai bune pentru România, iar noi avem nevoie de stabilitate politică mai mult ca oricând”, a declarat deputatul PDL, Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe