Acţionarii Oltchim i-au blocat accesul lui Adam Lamentowicz în CA

miercuri, 6 octombrie 2010

Acţionarii Oltchim i-au blocat accesul lui Adam Lamentowicz în CA

• noul consiliu de administraţie al întreprinderii are următoarea componenţă: Constantin Roibu - preşedinte, Karoly Borbely, Grigore Crăciunescu, „valoroasa PDL“ Alina Tîrlea şi Mihaella Drăgoescu - membri

Săptămâna trecută, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la SC Oltchim SA a ales un nou consiliu de administraţie, care, cu o singură excepţie, a păstrat aceiaşi componenţă nominală care era şi înainte de şedinţa acţionarilor. La şedinţa AGA au votat prin corespondenţă, au votat prin reprezentanţi şi prin prezenţă acţionari ce deţin 81,5% din totalul capitalului social, respectiv circa 280 milioane de acţiuni cu drept de vot.

În urma aplicării metodei votului cumulativ, din cele 280 de milioane de acţiuni cu drept de vot, au fost aleşi în Consiliul de Administraţie al SC Oltchim SA următorii administratori: Constantin Roibu (235 milioane de voturi), Karoly Borbely (232,9 milioane de voturi), Grigore Crăciunescu (232,8 milioane de voturi), Alina Tîrlea (232,8 milioane de voturi), Mihaella Drăgoescu (232,7 milioane de voturi), Adam Lamentowicz (46 milioane de voturi). Constantin Nedelcu nu a mai fost înscris în lista de candidaţi întrucât şi-a prezentat demisia din calitatea de administrator în data de 24 iunie 2010.

În aceste condiţii, noul Consiliu de Administraţie al SC Oltchim SA are următoarea componenţă: Constantin Roibu - preşedinte, Karoly Borbely, Grigore Crăciunescu, Alina Tîrlea şi Mihaela Drăgoescu - membri. În cursul lunii iunie, Adunarea Generală a Acţionarilor l-a desemnat în funcţia de administrator pe Borbely Karoly în locul lui Constantin Stafie. În data de 28 aprilie 2010, Constantin Stafie, membru în Consiliul de Administraţie al SC Oltchim SA, şi-a înaintat demisia din această calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe