Sparle si soparle

duminică, 26 septembrie 2010

Sparle si soparle

• Iată că şi unii oameni din alte localităţi decât Râmnicul ne dau dreptate atunci când am spus că Romeo Rădulescu este cel mai slab primar de după 1990. Un cetăţean revoltat a scris pe site-ul ziarului nostru următoarele: „Am vizitat de curând Rm. Vâlcea şi am găsit o mizerie pe toate străzile. Cine a fost acela care a «arat» străzile Râmnicului? Am vizitat şi anul trecut oraşul şi era super faţă de anul acesta. Ar trebui ca fiecare locuitor din oraş să dea în judecată autorităţile care permit ca cetăţenii să nu poată merge cu pantofi buni pe străzi şi să dea mereu în gropi. Cetăţeni ai Râmnicului, ridicaţi-vă împotriva acestor autorităţi locale care permit mizeria asta de pe străzi pe care să o înduraţi dumneavoastră!” Sigur, primarul Rădulescu n-are urechi să audă, acesta fiind plecat mai mereu cu „treburi” la Bucureşti.

• Rămânem tot la primarul imberb Romeo Rădulescu şi îi atragem atenţia că simbolurile statului român sunt făcute... zdrenţe. Concret, în parcul public din faţa Casei Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea există trei catarge care au în vârf nişte „cârpe”. Odată, acestea reprezentau drapelul României, al Uniunii Europene şi al Primăriei Râmnicului...

• Probabil luat de valul bucuriei câştigării funcţiei de preşedinte al TSD Vâlcea, fostul măturător Lucian Rădulescu a pus un semi-analfabet să redacteze comunicatul de presă aferent conferinţei de alegeri. Altfel, nu ne explicăm de ce s-au strecurat mai multe greşeli gramaticale: „va împlinii vârsta de 35 ani”; „prima şedinţă a noului Consiliu Judeţean, a ales”, „studenta Nicoleta Diaconu, este de sâmbătă”, etc. Dacă de astfel de oameni se înconjoară Lucian Rădulescu, ne gândim cu groază la calitatea „intelectuală” a celorlalţi membri din cadrul TSD Vâlcea....

• Drumul judeţean DJ 677A, care se desprinde din comuna Şirineasa şi trece prin comuna Pesceana, poate fi catalogat drept „drumul groazei”. Mai toţi şoferii ştiu în ce stare proastă se află această şosea şi, de aceea, evită să circule pe ruta respectivă. În schimb, cei care se aventurează pe acest drum au parte de tot felul de „surprize”: din loc în loc, alunecările de teren au mâncat din partea carosabilă, iar acolo unde nu s-a întâmplat acest lucru, gropile şi denivelările în drum au „grijă” să-i facă viaţa grea oricărui şofer (cu complicitatea Consiliul Judeţean Vâlcea, administratorul drumului).

• Felicitări directorului de la Secţia Drumuri Naţionale - Vâlcea, ing. Eugen Mănescu, pentru modul cum arată şoselele pe care le are în administrare pe teritoriul judeţului! Totuşi, există câteva probleme: la viaductele Cârligu Mare şi Râu Vadului, de pe DN 7, vor începe în curând lucrările de reabilitare, iar la DN 67B Drăgăşani - Grădiştea, firma Strabag va demara asfaltarea în câteva zile.

• Primarul din Amărăşti, Constantin Drăghici, este un adversar înverşunat... al culturii. Spunem asta pentru că nu înţelegem de ce nu a reluat lucrările la Casa de Cultură, o clădire începută prin 1995 şi la care, până în prezent, s-au executat peste 80% din lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe